БЛОГМястото, на което ще научавате първи най-новото за Паркетсенс и водещите тенденции в интериорния дизайн. Тук ще откриете и нашите професионални съвети за подготовка на основата, монтажа, почистването и реновирането на различни видове подови настилки и стенни облицовки. Очакват ви и вдъхновяващи проекти от производителите, с които работим.
#154 Паркетсенс реализира проект за ERP система „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”
НАЙ-НОВИ:
#154 Паркетсенс реализира проект за ERP система#153 „Клуб на дизайнера“ в шоурума на Паркетсенс#152 Редизайн на рецепция с De Castelli #151 Естественият паркет в луксозните хотели
#153 „Клуб на дизайнера“ в шоурума на ПаркетсенсНа 24.04. бяхме домакини на дискусията "Пищни или минималистични интериори". Научете повече.
#152 Редизайн на рецепция с De Castelli Вижте как се е справили със задачата дизайнерите от немското Market Studios
#151 Естественият паркет в луксозните хотелиВдъхновете се с идеи от проекти на партньорите ни от Foglie d'Oro
#150 Необятните възможности на тапетните врати в ПаркетсенсНаучете повече за различните варианти на тапетни врати, които бихте могли да поръчате при нас.
#149 Преместихме се в нов шоурум на бул. България 115Очакваме ви!
#148 Паркет на Foglie d’Oro в луксозен хотел в АлпитеВижте кой е избраният вид паркет и как се вписва в интериора.
#147 Colorsense - новата цветова палитра на Arte Brotto и Foglie d’OroВижте как изглеждат най-новите цветове на италианските ни партньори.
#146 Тихият лукс – тенденцията на 2023-та в интериорния дизайн Научете какви са основните черти на една от най-новите тенденции в интериорния дизайн.
#145 Очаквани тенденции в интериорния дизайн през 2024 г.Вижте какво ни очаква през интериорната 2024-та година
#144 Най-търсените паркети в шоурума ни през 2023 г.Кратък анализ на потребителското търсене на паркет в Паркетсенс