ЛУКСОЗНИ
ИТАЛИАНСКИ МЕБЕЛИ
В Паркетсенс ще откриете луксозни италиански мебели на реномираните производители Arte Brotto, Sicis и De Castelli.
Трите фабрики са много различни, но ги обединява използването на естествени материали, изкуството на ръчната обработка,
вниманието към детайлите и дизайнът 100 % Made in Italy. Ние пък можем да ви дадем идеи как да комбинирате дървесина,
камък, стъкло и метал в интериора. Заповядайте в шоурума ни!
PRINCIPEКолекцията Principe е нов поглед към традиционния италиански дизайн. Тя е синоним на благородство, история и традиции, баланс между вечна елегантност и съвременен стил. Неѝн вдъхновител и създател е световнопризнатият архитект и дизайнер Марко Пива, носител на множество престижни награди за дизайн с проекти от Европа до Далечния Изток.
LIFELife е колекция, която придава не само естетичен и изискан изглед на пространствата за съхранение, но ги прави изключително компактни и удобни за използване. Състои се от различни модули благородна дървесина, които могат да се комбинират и се изработват по избор и размери, зададени от клиента.
URBAN HКолекцията допълва цялостните интериорни решения на Arte Brotto със стенни облицовки от благородна дървесина, в които могат да бъдат вградени различни мебели за ежедневна употреба и съхранение (рафтове, полици, врати, гардероби и др.). Urban H може да се използва в различни помещения от дома, включително и в кухнята.
VEROКолекцията е с дизайн, вдъхновен и воден от природата. Мебелите се изработват от цели дъски благородна дървесина със запазени естествени извивки. Емблематични за нея са масите, които могат да бъдат допълнени с изработени в същия дух полици, столове, табуретки, шкафове и скринове.
LEONARDOLeonardo е колекция с широка продуктова гама, която включва луксозни маси, столове, скринове, шкафове, бюфети, легла, огледала, нощни шкафчета, гардероби и дори стенни облицовки (Azalea и Tribeca). Благородните материали, от които са произведени мебелите, се обработват ръчно с ювелирно внимание към детайлите.
SEGRETIКолекцията Segretti отразява визията на Arte Brotto за модерен мебелен дизайн 100 % Made in Italy. Нейна запазена марка са инкрустираните ръчно изработени керамични елементи, които допълват красотата на благородната дървесина. Фините керамични акценти в Segretti превръщат дизайна ѝ в истинско произведение на изкуството.
PALAZZIPalazzi е вдъхновена от шедьоврите на италианското културно наследство. Благодарение на усилията на екип от художници, дизайнери и майстори върху мебелите уникати оживяват картини от елементи на най-забележителните архитектурни паметници в страната като Колизеумът и наклонената кула в Пиза.
COLLECTIONDe Castelli променят стереотипите за стандартната роля на металите в интериора. От тях могат да бъдат изработени мебели от най-висок клас, които са и произведения на изкуството. Тук само загатваме за неограничените възможности на италианската фабрика, която владее до съвършенство работата с различни видове метал. Ако се потопите в нейния свят, ще откриете уникални дизайнерски мебели и осветителни тела, стенни облицовки и декоративни елементи, които може да се използват за акцент и за цялостно обзавеждане.Колекциите на De Castelli се състоят от малко на брой, но изключително елегантни и изящни мебели. Дори и да не изберете пълната гама от интериорни решения на италианската фабрика, може да сте сигурни, че те ще се впишат отлично като акцент в дома ви.
FURNITURE & MORESicis е една от най-добрите фабрики, които могат да сбъднат вашите мечти за луксозен интериорен дизайн. Зад портфолиото на производителите от Равена стоят стотици творци, които обединяват таланта си и създават естетични и функционални решения за представителни обществени и частни пространства по целия свят. Сред гост дизайнерите на мебелите на партньорите ни са световноизвестни модни дизайнери и редица утвърдени студия за дизайн. Част от колекциите им изумяват с екстравагантните си идеи и мебелите уникати, с препратките към световната културна съкровищница, а други отговарят категорично на най-актуалните тенденции в интериорния дизайн. За нас Sicis е феерия от материали и цветове, в които потънеш ли веднъж, не ти се иска да излезеш.