СТЕННИ ОБЛИЦОВКИВ Паркетсенс може да откриете и разнообразие от стенни облицовки. Защото обожаваме несравнимото излъчване на дървесината и сме единствените представители в България на бутиковата италианска фабрика Arte Brotto. Заповядайте първо в света на нейните стенни облицовки, а след това разгледайте и новите ни предложения от още едни производители с над 50-годишен опит в производството.
стенни_облицовки_Urban-h_Arte_Brotto.4
URBAN H
03-V-code_rev1-1030x1030
CODE 3D
стенна-облицовка-rail-3d-arte-brotto
RAIL 3D
azalea
AZALEA
стенни_облицовки_Tribeca_Arte_Brotto.2
TRIBECA
стенни_облицовки_Canova_Arte_Brotto.6
CANOVA
04_bastia-1030x615-2
BASTIA
стенни_облицовки_Dimora_Arte_Brotto
DIMORA
стенни_облицовки_Teatro_Arte_Brotto.3
TEATRO
И ОЩЕ, И ОЩЕ ИДЕИ
Тъй като разнообразието от решения е много важно за нас, разширихме гамата с идеи за стенни
облицовки с още една фабрика с над петдесетгодишен опит в производството 100% Made in Italy.
Панелите им могат да се използват и за облицоване на мебели и други интериорни елементи.
Ще ви впечатлят с интересните си триизмерни декори и мултифункционалността си. Вижте и тях!
ФРЕЗОВАНИ ПАНЕЛИ Изработват се от фурнир от естествена дървесина с дебелина 4,8 мм. Стандартните размери са: 2490/1240 мм и 2430/1210 мм. Може да се поръча само фурнир или фурнир, залепен върху основа (MDF, шперплат и др.). Могат да се използват за облицоването както на големи повърхности така и на отделни елементи (врати на шкафове, чела на чекмеджета, декоративни прегради и мн.др.). Минимално количество за поръчка 5 панела!
ТЕКСТУРИРАНИ ПАНЕЛИ В Паркетсенс ще откриете и огромно разнообразие от облицовки, изработени от текстуриран фурнир или меламин с дебелина 1,2 мм. Могат да бъдат поръчани върху основа от шперплат или MDF. Максималните им размери са: 2570/1300 мм. Оптималният формат според производителите е: 2440/1220 мм. Предлагат се в 25 различни декора. Могат да бъдат използвани както за стените така и за облицоването на различни части от мебелите в дома. Минимално количество за поръчка 5 панела!
ТРИИЗМЕРЕН ЕФЕКТ Стенна облицовка с триизмерен ефект, която създава усещане за уют и близост до природата. Дебелината ѝ може да е от 1,2 мм до 80 мм. Максималните размери са: 2570/1300 мм. Оптималният формат според производителите е: 2440/1220 мм. Стенната облицовка се предлага в три различни декора с естествени цветове. Отново може да бъде използвана както за стените, така и за облицоването на различни части от мебелите в дома. Минимално количество за поръчка 5 панела!
ОБЛИЦОВКИ ОТ СТЪКЛО Ако търсите различен и впечатляващ интериорен акцент, разгледайте разнообразието от арт стъкла на италианската фабрика Sicis. Може да ги използвате във всички помещения от дома, включително в банята и кухнята. Предлагат се в стотици декори с фиксирани размери. Може да разчитате на Паркетсенс Про за разкрояването и монтажа.
VETRITE
GEM GLASS
VETRITE
ELECTRIC MARBLE
SPATHULA
ART
DECORATIVE
SIGHT
TILE
ONIGEM
MOSAIC
ART COUTURE
WONDERFUL
I-PIX
FLOWER POWER
JAKUSHU
HEDONISM
ORIENTALE
SHADES
SCULPTURES
SICIS STONE
SICIS GOLD
FIBERS
ОБЛИЦОВКИ ОТ МЕТАЛ Най-новият вид стенни облицовки, които ще откриете при нас, са допълнение и алтернатива на всичко, познато на пазара до момента. Металните композиции на италианската фабрика De Castelli могат да се използват както като уникален акцент върху малка площ, така и за цялостно облицоване на стени, тавани, колони и др.
DETILE
DEMOSAIC
DESIGN
DEFRAME