БЛОГМястото, на което ще научавате първи най-новото за Паркетсенс и водещите тенденции в интериорния дизайн. Тук ще откриете и нашите професионални съвети за подготовка на основата, монтажа, почистването и реновирането на различни видове подови настилки и стенни облицовки. Очакват ви и вдъхновяващи проекти от производителите, с които работим.
#144 Най-търсените паркети в шоурума ни през 2023 г.Кратък анализ на потребителското търсене на паркет в Паркетсенс
НАЙ-НОВИ:
#144 Най-търсените паркети в шоурума ни през 2023 г.#143 Предстоящи тенденции в търсенето на паркет през 2024 г.#141 Изкуството от метал в интериорния дизайн#140 De Castelli – „боговете“ на метала в интериора
#143 Предстоящи тенденции в търсенето на паркет през 2024 г.Вижте какви са прогнозите за търсенето на паркет през идната година.
#141 Изкуството от метал в интериорния дизайнВижте новия живот, който италианската фабрика De Castelli вдъхва на металите в интериора.
#140 De Castelli – „боговете“ на метала в интериораНаучете защо си позволяваме да наречем най-новите ни партньори от De Castelli богове на метала в интериора.
#139 В главната интериорна роля: Негово Величество ОрехътВпечатляващ проект на партньорите ни от Arte Brotto и Foglie d'Oro с благородна дървесина от американски орех. Вижте го!
#138 Интериор, достоен за гледка към Триумфалната аркаВижте как изглежда жилището на собствениците на една от най-известните козметични марки в света, обзаведено с мебели, изработени по поръчка от Arte Brotto.
#137 Ca’ Apollonio Heritage – дизайн 100% Made in ItalyНаучете историята и разгледайте интериора на бутиковия хотел Ca’ Apollonio Heritage, разположен в сърцето на Bassano del Grappa.
#136 Тенденции в търсенето на естествен паркет през 2022 г.Вижте наблюденията на Паркетсенс относно състоянието на пазара и най-предпочитаните видове естествен паркет.
#135 Топ 5 стенни облицовки в Паркетсенс през 2022 г.Стенните облицовки станаха неизменна част от решенията, които предлагаме. Вижте кои от тях бяха най-предпочитани от клиентите ни през изминалата 2022 г.
#134 Паркетсенс на предколедна визита в ИталияНаучете повече за гостуването на собствениците на Паркетсенс в Италия и за посещенията им в част от фабриките, с които работим.
#133 Паркетът в скандинавския интериорен стилКакви са особеностите на скандинавския стил и какви са предпочитаните подови настилки ще прочетете в поредната публикация от блога ни.