Sicis и в интериора на хотелските комплекси

Италианската фабрика Sicis от десетилетия се е превърнала в нарицателно за луксозен интериор. Едни от най-впечатляващите проекти на партньорите ни са тези за огромни хотелски комплекси в цял свят. Сред най-популярните от тях са седемзвездният Burj Al Arab Hotel, Malabata Hotel в Мароко, Hotel Ritz в Париж, Emirate Palace Hotel в Абу Даби, Hotel Plaza в Ню Йорк. С интериор от Sicis се славят и някои от най-известните казина в света.

Изборът на италианската фабрика в такива мащабни проекти не е случаен. Той е комбинация от богат опит, патентовано производство, уникални продукти от най-висок клас, невероятно отношение към детайла и възможност за отлично изпълнение на многообразни интериорни решения. Според нас няма по-добри в създаването на неповторими и запомнящи се акценти както в частния така и в обществения интериор. С това, което изредихме и с многото още, което можем да добавим, си обясняваме част от успеха на партньрите ни. 

Разгледайте селекцията ни от кадри, в които продукти от различни колекции на Sicis са използвани за основен акцент в дизайна на различни хотелски комплекси. Ако последвате линковете, ще видите и останалите ни подбори с интериорни решения на фабриката:

 

 Дизайн на всекидневната в проекти със Sicis

Вдъхновяващи идеи от Sicis за хола

Интериорът на спалнята в проекти на Sicis

Художествената мозайка на Sicis при интериорните стълбища

Мозайката на Sicis – вдъхновение и за кухнята

Sicis в преходните помещения от дома

Художествената мозайка на Sicis в интериора