“Prestige” – красота в несъвършенството

През есента производителите на паркет представят на своите клиенти най-новите си колекции, които отговарят на актуалните търсения и на тенденциите в бранша. Едни от водещите предпочитания са за естествен вид на дървесината и на финиша, за ръчно дялани и по-дълги паркетини, за високо качество на използвания материал.

„Prestige” – новата колекция от висок клас на световноизвестния производител на паркет от Италия – „Tavar”, отговаря едновременно на съвременните търсения и на класическите предпочитания.

Тя е съвършено допълнение към богатата палитра от колекции на италианските ни партньори, отличаващи се с високо качество, стил, изисканост и внимание към детайла. 

С непринудеността и елегантността си „Prestige” ни показва, че естетичността най-лесно се постига с естествени материали и изчистен дизайн.

Семплият класически вид на колекцията позволява съчетаване с всеки от видовете интериорен дизайн. Подходяща е за дома, в помещения с различно предназначение, но би стояла изключително добре и в офиси и други сгради с обществен достъп. Неслучайно създателите й са я нарекли “Prestige” – изборът й ще добави класа и стил към общото послание, което носи дизайнът.

Изборът на паркет от новата колекция на “Tavar” гарантира 100% уникалност на проекта  – освен че върху всяка една от паркетните дъски ясно се вижда различната текстура на дървото и няма две еднакви, те са дялани ръчно и носят част от енергията на своите майстори. Затова и италианските ни партньори я наричат „красота в несъвършенството”. 

Уникалността на „Prestige”, разбира се, може да се опише и през някои от традиционните за естествения паркет характеристики – вид на материала, дебелина, дължина, начин на редене, финиш. За създаването на колекцията е използвана дъбова дървесина, обработена според европейските стандарти за качество. Трите й слоя са с дебелина 15 мм, а дължината на паркетината може да достигне два метра.

„Prestige” се предлага в шест основни цветови разновидности, получени с използването на различен финиш – “Etnea”, “Pontevecchio”, “Panama”, “Sherwood”, “Chateu” и “Cohiba”.

Клиентите могат да избират между три вида редене – класическа рибена кост, френски и унгарски шеврон.

„Паркетсенс” вече предлага новата перла в колекциите на „Tavar” – “Prestige” и с удоволствие ще Ви я представим на живо в офиса ни на бул. „Симеоновско шосе” 77.