“Bole Varvage” – новото вдъхновение на “Bolefloor”

Креативните ни партньори Bolefloor ни зарадваха с нова колекция, която нямаме търпение да Ви представим. Името й е Bole Varvage и зад него отново е скрит паркет, който следва два от основните им принципа – излизане извън рамките на установения дизайн и екологичност. Емблематичното “Life is not a straight line” тук е транформирано в: “Life is not all the same width and length”.

Паркетините в новата колекция са с различна широчина и дължина, а изработването им по този начин оползотворява по-пълноценно дървения материал.

Всеки поръчан проект с паркет от Bole Varvage съдържа равни части от три широчини – 180, 210 и 240 мм.

Дължината на паркетините е от 1000 до 2995 мм, като поне 70% са изпълнени с дъски над 2000 мм.

За засилване на естетическото въздействие ръбовете на паркетините са скосени – 1,1 мм при дългите ръбове и 0,7 мм при късите. Горният слой на Bole Varvage е от орех или дъб с дебелина 5 мм, а долният слой – с 12 мм шперплат бреза. Може да избирате от варианти на текстурата с или без беловини и чепове, и рустик.

Паркетите, предлагани от Bolefloor, са естетично, екологично и практично решение за дизайна на подовата настилка във всяка от стаите на дома. Ако за отделните помещения използвате различни линии, ще им придадете индивидуалност, но и ще са част от цялостната Ви концепция, тъй като могат да бъдат изработени от материал с едно и също покритие, цвят и начин на обработка, но с различни широчини и дължини.Една от водещите тенденции в дизайна е да осигурява свързаност и разнообразие на отделните елементи в интериора и чрез комбинация между Bole Varvage и друга серия от същия производител ще успеете да я реализирате. Паркетсенс е единственият представител на Bolefloor в България, така че ако искате да сте в крак с тенденциите и отвъд тях, заповядайте при нас!

* Паркетът дъб от колекцията – натурален и рустик се предлага на преференциални цени. Количествата му са ограничени. Не се колебайте да ни потърсите за повече информация!