Художествената мозайка на Sicis при интериорните стълбища

Както споменахме вече, за Sicis няма ограничения в пространствата на дома, от които могат да станат част. Интериорните стълбища са едно от най-интересните места за реализиране на впечатляващи творчески идеи. Неслучайно архитектите и дизайнерите все по-често дават свобода на въображението си и създават уникални композиции с разнообразие от цветове и материали.

Решихме да ви покажем няколко проекта, в които продуктите на партньорите ни от Sicis са основен визуален акцент на стълбището. За публикацията ни вдъхновиха идеите на наш клиент, които се надяваме скоро да станат реалност. Както ще видите, продуктите на Sicis могат да се се използват по различни начини при изпълнение на даден проект – както като акцент, с който са облицовани стените до стълбището, така и за цялостното му облицоване. Разнообразието от материали, с които работи фабриката, позволяват голяма гъвкавост при реализирането на интериорния замисъл. 

Възможни са неограничен брой комбинации от материали и колекции на Sicis. Например кадърът в началото на публикацията е част от проект, в който върху стените са поставени стъкла от колекцията Vetrite, стъпалата са облицовани с мрамор от SicisStone, а върху пода на приземния етаж е положена мозайка от колекцията Cosmati.