Нови посоки в сътрудничеството ни с „Coswick”

В началото на юни партньорите ни от „Coswick” проведоха в Беларус първата си браншова бизнес конференция. Форумът на тема: „Съвременни тенденции в развитието на международните пазари за подови настилки“ събра над 70 участници от цял свят (САЩ, Канада, Русия, Беларус, Украйна, Казахстан). За нас беше чест, че Анатоли Миланов от “Паркетсенс” получи специална покана за участие като лектор в тематичната секция, посветена на работата с архитекти и дизайнери.

Презентацията му обра овациите на участниците, които бяха впечатлени от бизнес модела на фирмата ни и от богатия ни опит в работата по сложни проекти. Гост на представянето на “Паркетсенс” беше и собственикът на „Coswick” Владимир Яновски, който също следи с интерес нашите проекти. Ползотворните резултати от конференцията затвърдиха желанието му да направи форума ежегоден. 

Анатоли Миланов се завърна от Беларус с новини, които поставят началото на нов етап в партньорските ни отношения с канадската компания. „Паркетсенс“ ще има възможността да участва в тестването на новия асортимент на „Coswick”, както и да дава съвети и предложения при разработването на нови продукти. Освен това в бъдеще г-н Миланов ще се включи активно като лектор в обученията за партньорите на „Coswick” от цял свят. Това развитие на партньорските ни отношения е висока оценка за работата и възходящото развитие на “Паркетсенс”. Името на канадската компания е добре познато на световния пазар като бранд, зад който стои гарантирано високо качество и технологичност. 

                                                                                                        Сн.: Coswick Harwood Inc