Кои са новите пет цвята в палитрата на “Coswick”?

Канадските ни партньори от „Coswick” са сред производителите, които могат да се похвалят с изключително богата гама от цветове, в която предлагат естествените си паркети. Към близо 200-те си цвята те добавиха още 5: Crystal White, Grey Velvet, Rauchtopaz, Lavender и Atlantic. Ето ги и тях: 


Crystal White

С Crystal White подът сякаш е обгърнат от прозрачен бял воал, който деликатно загатва за нежната текстура на дървесината от дъб. Ако изберете паркет в този цвят, със сигурност ще внесете спокойствие и баланс в интериора на дома си още от самото начало по работата над проекта. “Coswick” вече представиха новия си цвят на две големи изложения за подови настилки и той веднага привлече вниманието на интериорните дизайнери. 


Rauchtopaz

Цветът носи името на т.нар. опушен кварц, чиито естествени краски напомня. Ето едно от най-поетичните определения, които открихме за него: тъмно кафяв цвят, който прилича на пепелява нощ, която царува над сенчеста луна. Сивото и кафявото в него събират на едно място модерното и класическото, за да дадат едно универсално решение, което бихте могли да използвате във всички интериорни стилове.


Grey Velvet

Този цвят носи онова особено усещане за естествен паркет, неподвластен на превратностите на времето. В същото време обаче дава огромна свобода на интериорните дизайнери, които могат да го вплетат в различни свои проекти. 


Lavender

Върху селектираната дървесина от ясен прозират леки лилави оттенъци, които нежно подчертават нежността и мекотата на основния бял цвят. Ярката и запомнящата се текстура на ясена, потопена в това цветово съчетание, със сигурност ще плени ценителите на подовете от дърво.


Atlantic

Ако досега сте се колебаели между много цветове и никой не е подхождал точно на интериора, вижте Atlantic. В каквато и цветова гама да са останалите ви интериорни елементи, те ще му подхождат. Универсален цвят, който тепърва ще привлича вниманието. 

Новите цветове на канадските ни партньори “Coswick” са вдъхновени от търсенията на интериорните дизайнери, с които работят. Те откликват на предпочитанията към винаги модерното сиво и на възможностите за добавяне на допълнителни нюанси към някои от основните цветове.

С Lavender и Atlantic от „Coswick” разширяват възможностите за цветови избор сред естествения им паркет от ясен, а с White Crystal, Grey Velvet и Lavender обогатяват избора в цветовата им гама сред дървесината от дъб.

Върху петте си нови цвята канадските ни партньори са положили новото си покритие Ultra Matte Silk Oil, което съчетава познатата здравина на UV oil с подчертаното естествено излъчване на мата. Трислойната конструкция на естествения паркет от “Coswick” е с доживотна гаранция.

Ако ви е интересно какви са водещите интериорни тенденции през тази година и кои са актуалните трендове в паркетното производство, прочетете публикациите ни в сп. “Градът” и в сп. “Интериор. Дизайн. Магазин”. 

“Паркетсенс” е сред партньорите на “Coswick”, които първи се сдобиха с мостри от новите цветове, така че вече може да ги видите и докоснете “на живо” в шоурума ни на бул. Симеоновско шосе 77.