БЛОГМястото, на което ще научавате първи най-новото за Паркетсенс и водещите тенденции в интериорния дизайн. Тук ще откриете и нашите професионални съвети за подготовка на основата, монтажа, почистването и реновирането на различни видове подови настилки и стенни облицовки. Очакват ви и вдъхновяващи проекти от производителите, с които работим.
#150 Необятните възможности на тапетните врати в ПаркетсенсНаучете повече за различните варианти на тапетни врати, които бихте могли да поръчате при нас.
НАЙ-НОВИ:
#150 Необятните възможности на тапетните врати в Паркетсенс#149 Преместихме се в нов шоурум на бул. България 115#148 Паркет на Foglie d’Oro в луксозен хотел в Алпите#147 Colorsense - новата цветова палитра на Arte Brotto и Foglie d’Oro
#149 Преместихме се в нов шоурум на бул. България 115Очакваме ви!
#148 Паркет на Foglie d’Oro в луксозен хотел в АлпитеВижте кой е избраният вид паркет и как се вписва в интериора.
#147 Colorsense - новата цветова палитра на Arte Brotto и Foglie d’OroВижте как изглеждат най-новите цветове на италианските ни партньори.
#146 Тихият лукс – тенденцията на 2023-та в интериорния дизайн Научете какви са основните черти на една от най-новите тенденции в интериорния дизайн.
#145 Очаквани тенденции в интериорния дизайн през 2024 г.Вижте какво ни очаква през интериорната 2024-та година
#144 Най-търсените паркети в шоурума ни през 2023 г.Кратък анализ на потребителското търсене на паркет в Паркетсенс
#143 Предстоящи тенденции в търсенето на паркет през 2024 г.Вижте какви са прогнозите за търсенето на паркет през идната година.
#141 Изкуството от метал в интериорния дизайнВижте новия живот, който италианската фабрика De Castelli вдъхва на металите в интериора.
#140 De Castelli – „боговете“ на метала в интериораНаучете защо си позволяваме да наречем най-новите ни партньори от De Castelli богове на метала в интериора.
#139 В главната интериорна роля: Негово Величество ОрехътВпечатляващ проект на партньорите ни от Arte Brotto и Foglie d'Oro с благородна дървесина от американски орех. Вижте го!