Златина Дерменджиева на четвърто място при девойките в Турнир Пловдив

   Златина Дерменджиева, чието участие на “Турнир Пловдив” бе спонсорирано от „Паркетсенс“, се класира на четвърта позиция в своята категория при девойките и получи диплома за участието си на форума. Тя привлече вниманието на журито и на публиката със своите извивки, с хармоничното си телосложение и с естественото си поведение. Златина се подготви за надпреварата под ръководството на един от най-добрите треньори у нас – Румен Спецов, за когото вече сме Ви разказвалиЗа поведението й на подиума, за движенията и мотивацията на състезателката особено ценни бяха съветите на небезизвестната Здравка Маскурова, чиято богата биография включва и завидни успехи и професионален опит в категорията “Бикини фитнес” в САЩ. И двамата пециалисти са на мнение, че Златина Дерменджиева трябва да се изяви и на международен форум извън страната, ето защо на 18 май тя ще участва на Балканското първенство в Румъния.

Студентката по право, отдадена на фитнеса, сподели в социалните мрежи, че е изключително щастлива и доволна от представянето си. Тя ще продължи да се подготвя за следващи участия и вярва, че ще постигне още една от мечтите си – да е сред победителките в категорията.

 “Бикини фитнес” е най-красивата и елегантната дисциплина във фитнеса и бодибилдинга, която подчертава естествената красота и привлекателността на дамите. Неслучайно популярността й непрекъснато нараства, а интересът към нея на “Турнир Пловдив” бе най-голям. 

  Златина Дерменджиева демонстрира класа и че е работила точно колкото е необходимо, за да открои най-доброто от физиката си. Адмирации заслужава и фактът, че резултатите й са постигнати само чрез упорити тренировки и подходящ хранителен режим. Както написа състезателката в Инстаграм: “Мисля, че показах, че човек може да изглежда така, както мечтае, по абсолютно натурален начин, без капка химия! Да, става по-бавно, изискват се 2 пъти повече усилия, но определено си заслужава! Продължавам да смятам, че това е конкурс за красота и женствената, секси, здравословна визия и красивото лице са на първо място! Да не говорим колко е важно да си с уникален бански, обувки, бижута… Перфектният грим и прическа мисля, че са ясни! А поведението на сцената и енергията, която излъчваш, са най-важното!” Златина Дерменджиева определено потвърди с участието си тези думи, а ние от „Паркетсенс“ ще продължаваме да подкрепяме подготовката и изявите й. Вярваме, че „Турнир Пловдив“ само постави началото на нейните бъдещи спортни успехи!