Защо подът е важен?

На мнозина от вас въпросът в заглавието може да прозвучи риторично. Опитът ни е показал обаче, че някои клиенти подценяват значението на подовата настилка. Научаваме това и от разговорите ни с архитекти и дизайнери. Те неведнъж са споделяли с нас колко им е трудно да засилят вниманието на новодомците към пода.

       Цитираме думите на един от архитетите, с които работим: „Под, стени и таван – няма по-важни от тях, когато инвестирате в едно жилище“. В допълнение и нашия съвет – погрижете се не само за избора на подова настилка, но и за полагането й върху здрава основа. Мислете дългосрочно и изберете качествени материали и добри професионалисти, които да поемат грижите по изграждането на пода. Може да разчитате изцяло на нас, ако изберете естествения паркет за подова настилка във вашия дом. 

       Ето накратко защо според нас изборът на подова настилка е толкова важен:

Върху пода се разполагат основната част от интериорните елементи. Той задължително трябва да е стабилен, здрав, да издържа на натоварване и да се почиства лесно.

Подът е сред елементите в дома, които се експлоатират постоянно и ежедневно. От качеството му зависят цялостният комфорт и удобството на жилището. 

Настилката е първото нещо, което обикновено забелязваме в един дом. Тя създава толкова важното първо впечатление за него и неговите собственици.

Подът е инвестиция за цял живот. Ако е избран правилно, ще ви служи дълго и вярно, така че дори няма да се сещате за него. Съветът ни е да заложите на качеството. 

Подовата настилка от естествени материали повишава качеството на живот в дома. Доказано е, че ходенето бос върху естествени материали повлиява положително човешкия организъм.

Смяната на подова настилка е най-натоварващата семейния бюджет и комфорт част от всички ремонти дейности в дома. Затова й отделете достатъчно внимание. 

Естественият паркет е здрава, устойчива и екологична настилка, която се почиства и реновира лесно. С удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси, свързани с нея. 

Подът също може да се превърне в ефектен интериорен елемент. Не е задължително той да е спокоен и скучен. Ако посетите шоурума ни, ще се изумите колко огромно е разнообразието и колко красив, различен и топъл може да бъде вашият под.