Българско участие на Балканското първенство по фитнес и бодибилдинг с подкрепата на “Паркетсенс”

От 18-ти до 20-ти май в Дробета-Турну Северин (Румъния) ще се проведе 27-то издание на Балканското първенство по фитнес и бодибилдинг. Негови организатори са Международната и Балканската федерация по фитнес и бодибилдинг, Румънската федерация по фитнес и бодибилдинг и Министерството на младежта и спорта в Румъния.

  България ще бъде представена от най-добрите си състезатели, отличени на провелия се през април “Турнир Пловдив”. Сред тях е и Златина Дерменджиева, която направи отличен дебют на най-големия професионален форум у нас и зае четвърта позиция в надпреварата при девойките. На Балканското първенство в Румъния тя отново ще дефилира в своята любима категория Бикини фитнес. Регламентът й дава право на участие при жените и при девойките. Подготовката й протича под ръководството на утвърдения треньор и ветеран Румен Спецов, а за сценичното й поведение се грижи небезизвестната Здравка Маскурова.

  Златина Дерменджиева се откроява със своето естествено излъчване, със запомнящото се присъствие на сцената, с идеалните си пропорции, с професионалното отношение и внимание към всеки един детайл от визията.

  Дългият и усилен тренировъчен процес, както и участието й в състезания са подкрепени от “Паркетсенс”. Вярваме, че тя ще представи достойно страната ни и ще ни донесе още поводи за радост и гордост!