Анна Иванова от „Bolefloor” гостува в новия ни шоурум

В самото начало на годината на специално посещение в шорума ни дойде Анна Иванова – търговски мениджър на „Bolefloor”. Това е първата визита на представител на естонските ни партньори у нас. През 2004-та г. , преди да започнем работа с фабриката, Анатоли Миланов беше на посещение там. Гостенката ни се впечатли от визията на новия ни шоурум и заедно със собствениците на „Паркетсенс“ обсъди идеи за презентирането на уникалните им паркети, следващи естествените извивки на дървесината. В хода на ползотворния разговор стана ясно, че бутикът ни за паркет и „Bolefloor” са връстници (на 8 г.).

Анна ни разказа още за патентованата им технология за дигитална обработка на информацията за текстурата на дървесината, сподели повече за новите насоки в дейността им, показа ни най-новите им проекти. Един от най-новите собственици на паркет от „Bolefloor” се оказа актьорът Робърт Дауни Джуниър.

Сред ценителите на паркетите на „Bolefloor” има и още световни знаменитости, пожелали да останат анонимни. Към момента „Паркетсенс“ е единственият представител на производителите, за които „животът не е права линия“. След гостуването на търговския мениджър Анна Иванова се убедихме, че ползотворното ни сътрудничество тепърва предстои.