fbpx

„Паркетсенс“ е бутик за паркет. Защо сме се нарекли така? Най-лесният отговор ще е, защото сме официални представители на бутикови фабрики за паркет. Но всъщност какво прави един паркет бутиков, освен това че собствениците му ще направят и невъзможното, за да изпълнят желанията на клиентите си?

На първо място това е точно възможността за изработването на паркета според специфичните търсения и предпочитания. Досегашният ни опит е показал, че пред производителите, с които работим почти няма ограничения по отношение на цвета, размерите и начертанията на паркета.

За да видите, че това не са само думи, влезте в обновената ни секция “Изпълнени проекти”. Там ще видите редица примери, в които сме успели да реализираме по-нестандартните желания на клиентите ни.

 

Следващата характеристика на бутиковите паркети е високото качеството на дървесината, възможностите за селектирането й и използването дори на редки видове. Друга характерна особеност на бутиковите паркети е ръчната обработка. Често пъти при тях освен познатото ръчно дялане става дума и за инкрустиране на различни геометрични или художествени елементи. 

Важна част от работата ни като бутик за паркет е да проучваме и да подбираме най-новото и най-доброто на пазара за висококачествен паркет. Всяка една от колекциите в шоурума ни е специално избрана от двамата му собственици – Георги Петков и Анатоли Миланов, които лично ще консултират всеки от вас и ще ви съдействат, за да изберете най-подходящия паркет. Важно е да отбележим, че всеки един от производителите, с които работим, има готовността и възможностите да работи по т.нар. сложни проекти.

За да се радвате дълго време на бутиковия си паркет, е важно да се погрижите за добрата подготовка на основата и за професионалния монтаж. С тази цел създадохме „Паркетсенс ПРО“. С опита на екипа ни от майстори сме сигурни, че паркетът ви ще е монтиран качествено. Колегите ни също обичат предизвикателствата и с радост поемат custom проектите на нашите клиенти. 

Как да се свържете с нас

Анатоли Миланов

0878 374 635

Георги Петков

0878 622 623

от понеделник до  петък 10.00 – 18.00

В събота 10.00 – 17.00 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка.

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 374 635 0878 622 623

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни.
Посетете ни.

Pin It on Pinterest