fbpx

               На мнозина от вас въпросът в заглавието може да прозвучи риторично. Опитът ни е показал обаче, че някои клиенти подценяват значението на подовата настилка. Научаваме това и от разговорите с архитекти и дизайнери. Те неведнъж са споделяли с нас колко им е трудно да засилят вниманието им към пода.

              Един от архитектите, с които работим, ни цитира думите си, когато разговаря с тях за пода. „Под, стени и таван – няма по-важни от тях, когато инвестирате в едно жилище“. В допълнение и нашия съвет – погрижете се не само за избора на подова настилка, но и за полагането й върху здрава основа. Мислете дългосрочно и изберете качествени материали и добри професионалисти, които да поемат грижите по изграждането на пода. Може да разчитате изцяло на нас, ако изберете естествения паркет за подова настилка във вашия дом. 

 

              Ето и накратко защо според нас изборът на подова настилка е важен:

Върху пода се разполагат основната част от интериорните елементи. Той задължително трябва да е стабилен, здрав, да издържа на натоварване и да се почиства лесно.

Настилката е първото нещо, което обикновено забелязваме в един дом. Тя създава толкова важното първо впечатление за него и неговите собственици.

Подовата настилка от естествени материали повишава качеството на живот в дома. Доказано е, че ходенето бос повлиява положително човешкия организъм.

Естественият паркет е здрава, устойчива и екологична настилка, която се почиства и реновира лесно. Не я отхвърляйте като вариант, а потърсете специалисти, които да ви консултират.  

Подът е сред елементите в интериора, които се експлоатират постоянно. От качеството му зависят ежедневният ви  комфорт и удобството на дома. 

Подът е инвестиция за цял живот. Ако е избран правилно, ще ви служи дълго и вярно, така че дори няма да се сещате за него. Съветът ни е да заложите на качеството. 

Смяната на подова настилка е най-натоварващата семейния бюджет и комфорт част от всички ремонти дейности в дома. Затова му отделете достатъчно внимание в началото. 

Подът също може да се превърне в ефектен интериорен елемент. Не е задължително той да е спокоен и скучен. Ако посетите шоурума ни, ще се изумите колко огромно е разнообразието и колко красив и топъл може да бъде вашият под. 

Как да се свържете с нас

Анатоли Миланов

0878 374 635

Георги Петков

0878 622 623

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка.

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 374 635 0878 622 623

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни