fbpx

Една от тенденциите в съвременния дизайн е свързана с акцента върху мебелите в екстериора. Във времената на пандемия всеки квадратен метър на открито се превърна в огромно богатство и все по-голяма част от производителите на интериорни решения започнаха да насочват погледа си и към екстериора. Основната посока, в която концентрират усилията си, е устойчивост, комфорт, стил и функционалност.

Създателите на луксозен интериор като партньорите ни от Sicis също не остават встрани от тенденциите. Наскоро те представиха първата си колекция с обзавеждане за екстериора – Sicis Outdoor 2022. По името й личи дългосрочната им идея да развиват и това направление в своята дейност.

Екстериорната колекция на италианската фабрика не отстъпва на естетиката и разкоша, характерни за интериорните им продукти. Без да бягат от луксозния си стил и съобразявайки се с външните условия, те успяват да пренесат най-необходимите мебели от дома и извън него. Така допринасят за по-големия уют и комфорт на открито и правят външната среда още по-красива и приятна за обитаване.

 

„Звездите“ в Sicis Outdoor 2022 са меките мебели. Те са изработени от леки и устойчиви на влага и UV лъчи материали, които са подходящи за външна употреба. Тапицерията им може да се сваля, за да се пере. Официалните цветове в новата колекция са сиво, бяло, черно и различни нюанси на синьото и зеленото. Може обаче да избирате и между множество други десени, предлагани от Sicis. 

Подходящи за вашия максимален комфорт навън са специално разработените шезлонзи Lipari с шест  степени за регулиране на ъгъла на лежане. Част от серията е и уютният двуместен диван, проектиран за Sicis от Massimiliano Raggi. Меката мебел в колекцията се допълва от луксозно изработени фотьойли и пуфове.

Част от Sicis Outdoor 2022 са 4 различни по предназначение, размер и визия маси със стъклен плот от колекцията Vetrite. Подходящи са за хранене, за кафе и др. За масата за хранене са предвидени и трапезарни столове. Рамката е от матово бял алуминий, а възглавниците са от полиуретанова пяна с различна плътност, рециклируеми полиестерни влакна и водоотблъскващ памук. Памучният калъф се предлага в различни десени и благодарение на специална обработка има висока устойчивост на UV лъчи и солни агенти.

Мебелите от колекцията са изработени с материали, които са предназначени за употреба на открито. Краката на масичките са изработени от праховобоядисан алуминий. Меките вътрешни части са от полиуретанова пяна с различна плътност, а покритията им са устойчиви на атмосферни влияния на открито. По желание бихте могли да поръчате подходящи размери защитни покривала за периодите, в които не прекарвате време навън.

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни