fbpx
На официално събитие в Милано – столицата на модата и на италианския дух, бе представена новата колекция с мебели на партньорите ни от Arte Brotto. Тя е резултат от ползотворното сътрудничество между бутиковата фабрика за мебели и световноизвестния архитект Марко Пива. Собствениците на Паркетсенс Анатоли Миланов и Георги Петков заедно с инж. Николай Гълъбов бяха сред специалните гости на премиерата на Principe.

Новата колекция събира на едно място над 50-годишния опит в работата с благородни материали на Arte Brotto и ненадминатия талант на Марко Пива. Световнопризнатият архитект и дизайнер е носител на множество престижни международни награди за дизайн и работи по проекти за клиенти от Европа до Далечния изток.

Колекцията Principe е нов поглед към традиционния италиански дизайн. Тя е амалгама от уменията на Arte Brotto да изработва ювелирно елегантни връзки между естествените материали и от неподражаемата творческа енергия на Марко Пива. Principe балансира умело между красотата и комфорта, между класиката и съвремието в интериорния дизайн. Според създателите си колекцията е синоним на благородство, история и традиции.

За нас беше истинско удоволствие да сме сред първите, които я видяха “на живо” в Милано. Радваме се, че клиентите ни вече проявяват интерес към Principe и сме сигурни, че скоро ще я видим и в родни проекти!

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни