Луксозен масивен паркет

Масивният паркет Антик е част от колекцията луксозни паркети на италианският производител Тавар и е произведен изцяло от висококачествен масивен дъб.

Предлагат се в три разновидности.

Модел Английски – стандартно изпълнение при което масивният паркет се реди успоредно и разминато .

Модел Версай – реплика на фигуралният паркет от едноименният дворец. Процесът на производтство е почти изцяло ръчен, като се използват специални методи за състаряване.

Модел Унгарски – това е разновидност на редене „ рибена кост „. За разлика от традиционното и по-масово изпълнение, тук всяка паркетина е срязана под определен ъгъл на късите страни. Така се получава изключително красива фигура придаваща на  помещението  престиж и усещане за класически дизайн.

антик-видове

Всички масивни паркети от серията Антик са фабрично обработени с масло и вакса, като са готови за монтаж чрез лепени и без необходимост от допълнително циклене и полагане на финиш.

Термообработен масивен паркет от Ясен

Паркетът от Ясен е изключително красив със специфичен ярко изразен рисунък. Недостатъкът му е, че не е от най-твърдите и устойчиви дървесини. Този проблем обаче е напълно решен в серията масивни паркети от Ясен на италианската фирма Тавар.

Термичната обработка придава невероятна устойчивост на паркета. Освен това чрез този топлинен процес се променя цветът на дървесината – светло кафяв с меден отенък при температура  190 градуса по Целзий и тъмно кафяв при температура 215 градуса. Това гарантира и запазване на цвета след обновяване на паркета.

Този страхотен масивен паркет се предлага в два варианта на фабричен финиш – лак и масло.

 

термопаркет-1

Масивен паркет от Ясен, термообработен при 215 градуса по Целзий.

Масивен паркет с керамично покритие и 30 г. гаранция

Компанията Ablux базирана в Онтарио Канада е производител на масивен паркет по най-високите стандарти за качество . През 2007 г. Започва дистрибуцията на техните продукти в Европа с логистичен център за европейският пазар в Полша

Паркетите Ablux се произвеждат само в Канада. По време на производственият процес се спазват приципи, които осигуряват такова качество на продуктите, че те да отговарят на на най-високите стандарти, като се обръща много голямо внимание както на изсушаването на дървесината, така и на внимателният подбор на ламелите. За покритие се използва противоалергичен и антибактериален лак с НАНО ДИАМАНТИ, специална разработка за Ablux. Това осигурява почти вечна защита на паркета. Този лак е 100% натурален с уникални характеристики

Брандът Ablux е създаден от добре познатият американски мебелен и интериорен дизайнер Марк Кюртика създател на уникални мебели за много холивудски звезди. Неговите клиенти оценяват високо дизайнът и уникалното присъствие на неговите продукти. Между тях са холивудски знаменитости, като Никол Кидман . Дженифър Лопес и Арнолд Шварценегер, както и едни от най големите бизнесмени Уорън Бъфет , Доналд Тръмп и Ричард Брансън. Марк работи също така и с дизайнерът Джорджо Армани

Създавайки колекцията подови настилки, Ablux задава посоката, която другите да следват . Специално формулираните НАНО ДИАМАНТИ ни довеждат до ръба на възможното, когато става въпрос за покритие на паркета. Ablux е единственият производител на паркет, който дава гаранция при използване на продуктите в силно натоварени търговски зони.

Основната дървесина, която се използва е Канадски клен, който е много по-твърд от дъба ( приблизително с 40 % )

Кленът се предлага в различни цветове. Колекцията съдържа : популярният Американски черен орех, притежаващ наситено шоколадов цвят,  изключителната Американска череша  която запазва своята красота дори след дълги години на използване и Ясен с неговият мек рисунък

Паркетите на Ablux отговарят на очакванията дори на най-претенциозните клиенти. Те са подходящи за домашни условия, обществени сгради и много натоварени зони. Масивните паркети на Ablux притежават уникален характер и се предлагат в изключителни цветове.

И най-важното – те са покрити с 10 слоя НАНО ДИАМАНТИ ( с алуминиев и керамичен оксид ) за вечна устойчивост.

Рустикален масивен паркет

Рустикалните масивни паркети на норвежката компания Boen излъчват топлината и уюта на стара селска къща. Независимо от това обаче, модерните цветове дават възможност този паркет да се впише идеално и в модерно градско жилище. Всъщност последните тенденции в интериорния дизайн са именно в контрастното съчетание – на цветове, материи и стилове.

Всички масивни паркети от тази колекция са фабрично обработени с масло. Предлагат се в три широчини – 137, 162 и 187 мм, при дължина на дъските от 80 см до 220 см. Дебелината е класическа – 20 мм.

Паркетът е произведен от висококачествен дъб, със стриктно контролирана влажност. Това прави тези масивни паркети изключително устойчиви

Вижте тези страхотни цветове.

Анатоли Миланов

0878 374 635

анатоли

Георги Петков

0878 622 623

Георги Петков Паркетсенс

Винаги сте добре дошли в нашият бутик за паркети от

Понеделник до  петък

10.00 – 18.00

В събота

10.00 – 17.00

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка.

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони:

0878 374 635

0878 622 623

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Споделете тази страница.