fbpx

Луксозен италиански паркет

В „Паркетсенс” ще откриете паркет, който ще разказва вашата история и на следващите поколения! Защото за Италия както и за италианския паркет един живот не е достатъчен!

Естествен паркет 100% Made in Italy

Ако търсите естествен паркет 100% Made in Italy, който да отговаря напълно на качеството, класата, стила и духа, стоящи зад този знак, сте попаднали на правилното място.

Запазена марка на италианския стил е хармоничното съчетание на различни благородни и естествени материали в интериора. Всеки детайл трябва да е с най-високо качество, с най-прецизна изработка и да говори за благополучието на притежателите си. Италианците работят със съзнанието, че произвеждат паркет за цял живот, който носи живот и неслучайно влагат толкова усилия, за да са на най-високо ниво.

На професионализма на италианските ни партньори се доверяват едни от най-престижните студия за интериорен дизайн в света. Над половинвековният им опит на пазара за паркет от висок клас е съчетание от традиция и иновации, от професионализъм и творчество, от любов и грижа за природата, от внимание към детайлите и уникална ръчна изработка.

 

 

FOGLIE D’ORO

Паркетсенс е единственият представител в България на бутиковата италианска фабрика Foglie d’Oro. Изкуството им от дървесина провокира творческия импулс на редица дизайнери и архитекти от цял свят, а броят на съвместните ни проекти непрекъснато се увеличава. Може да видите някои от тях в секцията ни Изпълнени проекти.

Foglie d’Oro са сред малкото производители със собствени горски стопанства. Процесът на работа във фабриката е в съответствие с европейските стандарти за производство и качество на обработката. Всяка една от колекциите им притежават сертификата 100% Made in Italy.

Запазена марка на Foglie d’Oro са инкрустираните елементи от дървесина и благородни материали и уникалната ръчна изработка. Многообразието им от цветове, форми и текстури внася изисканост и елегантност във всеки интериорен стил. Важна част от екипа на партньорите ни са професионалните дизайнери, които непрекъснато следят тенденциите в интериора и предлагат нововъведения.

Foglie d’Oro за нас са олицетворение на класиката и съвремието в производството на луксозен италиански паркет. Духът на паркетите им е скрит в страстта, с която работят, в умението да боравят изкусно с различни благородни материали, в ръчната обработка на дървесината, в богатия им опит, в усета им за детайла… С длетата си майсторите на фабриката извайват типично италианския почерк в дизайна: изискан, стилен, великолепен, луксозен, функционален и фамилен.
Едва ли има нещо старо или пък ново в производството на паркет, което да не може да откриете във Foglie d’Oro. Майсторите на италианската фабрика биха могли да изработят и паркет със зададени от вас размери и цветове. Тук само ви показваме част от изкуството им. Повече за него ще откриете в някои от останалите категории на сайта ни.

SALIS

Става ли дума за нововъведения в паркетния бранш италианските ни партньори Salis са сред водещите в света. Благодарение на иновативната им серия Officina 107 краските на паркета, тапетите, килимите, боята, керамичните декорации могат да бъдат хармонично съчетани помежду с помощта на палитра от 9 актуални цвята. Тук Salis излизат извън познатите им територии на паркетното майсторство и дават с лекота стилно, елегантно и естетично решение на една от най-трудните задачи в интериорния дизайн – съчетаването на багрите на различните елементи.

Колекцията Pangea впечатлява със своя естествен, красив и семпъл почерк, представен от шест различни начертания.

Discordia е нашата любима колекция на Salis, в която италианците успяват да изобразят дори своето разбиране за сложността на човешките взаимоотношения. Функционалността на бюджетните им серии Home и Country ги прави отличен избор за колебаещите се между естествен паркет и друг вид подова настилка.

Срокът за доставка на луксозния италиански паркет е 2 месеца.

Потърсете вдъхновение за своя проект в останалите категории от сайта ни:

Последвайте профилите ни в социалните мрежи, за да ни видите в действие!

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни