fbpx

Партньорите ни от бутиковата италианска фабрика Foglie d’Oro представиха най-новата си колекция с фигурален паркет. Собствениците на Паркетсенс бяха сред първите, които се докоснаха до красотата на Elementa по време на официалното й представяне в Милано. Новата линия е резултат от съвместната работа на Foglie d’Oro и студиото на архитекта Марко Пива.

 

В Elementa си дават среща творческия импулс на познатия по целия свят пътешественик и създател на уникални интериорни решения Пива и уменията на майсторите от бутиковата фабрика да извайват произведения на изкуството от дървесина.

Колекцията представя в близък план красотата на шест различни форми, вдъхновени от линиите на живота и природата. Те са очертани с благородната дървесина, която италианската фамилия Бротто отглежда и обработва повече от пет десетилетия.

Всяка една от формите в Elementa може да бъде композирана по множество начини. В част от фигурите са вградени други благородни материали (мрамор, метал). Основните цветове в колекцията са осем. Толкова са и допълващите я визии на други природни материали. Възможно е да бъдат изработени и по зададени от вас характеристики.

 

Ние сме единствените представители на Foglie d’Oro в България. В каталога им ще откриете и още множество класически и модерни фигури, ръчно дялани паркети, както и конвекционални решения. Може да видите голяма част от тях в шоурума ни на бул. Симеоновско шосе 77. Съвсем скоро ще изложим и паната с мостри от Elementa. Очакваме ви!

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни