fbpx

През есента производителите на паркет по традиция представят новите си колекции. С тях отговарят на настоящите и бъдещите тенденции в интериорния дизайн. Партньорите ни от канадската компания Coswick винаги откликват бързо на модерните търсения. Те представиха и два нови цвята при естествения паркет от американски орех.

До момента продуктовата гама на Coswick при американския орех акцентираше върху натуралните тонове на дървесината. Характерни за нея са наситените, топли и ярки нюанси на кафявото, пъстра и изразителна текстура. Повече за особеностите на дървесината от американски орех може да прочетете тук.

Яркото присъствие на американския орех върху пода обаче притеснява някои от клиентите. Опасенията им са, че трябва да съобразят изцяло с нея интериорния стил, а в някои ситуации това може да е трудно. Ето защо партньорите ни от Coswick вече предлагат естествен паркет американски орех в два малко по-спокойни и приглушени цвята. Новите тоналности не отнемат от характерния за дървесината от орех чар.

Новите два цвята на канадската компания както обикновено са вдъхновени от природата и носят имена, свързани с нея – Winter Sunset и Foggy Sunrise. Може да ги откриете както във вариант на прави дъски, така във варианти рибена кост и шеврон. Ето как изглеждат в интериор двата нови цвята на Coswick. Скоро ще може да ги видите и в нашия шоурум.

 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни