fbpx

Креативните ни партньори Bolefloor ни зарадваха с нова колекция, която нямаме търпение да Ви представим. Името й е Bole Varvage и зад него отново е скрит паркет, който следва два от основните им принципа – излизане извън рамките на установения дизайн и екологичност. Емблематичното “Life is not a straight line” тук е транформирано в: “Life is not all the same width and length”.

Паркетините в новата колекция са с различна широчина и дължина, а изработването им по този начин оползотворява по-пълноценно дървения материал.

Всеки поръчан проект с паркет от Bole Varvage съдържа равни части от три широчини – 180, 210 и 240 мм.

Дължината на паркетините е от 1000 до 2995 мм, като поне 70% са изпълнени с дъски над 2000 мм.

За засилване на естетическото въздействие ръбовете на паркетините са скосени – 1,1 мм при дългите ръбове и 0,7 мм при късите. Горният слой на Bole Varvage е от орех или дъб с дебелина 5 мм, а долният слой – с 12 мм шперплат бреза. Може да избирате от варианти на текстурата с или без беловини и чепове, и рустик.

Паркетите, предлагани от Bolefloor, са естетично, екологично и практично решение за дизайна на подовата настилка във всяка от стаите на дома. Ако за отделните помещения използвате различни линии, ще им придадете индивидуалност, но и ще са част от цялостната Ви концепция, тъй като могат да бъдат изработени от материал с едно и също покритие, цвят и начин на обработка, но с различни широчини и дължини.Една от водещите тенденции в дизайна е да осигурява свързаност и разнообразие на отделните елементи в интериора и чрез комбинация между Bole Varvage и друга серия от същия производител ще успеете да я реализирате. Паркетсенс е единственият представител на Bolefloor в България, така че ако искате да сте в крак с тенденциите и отвъд тях, заповядайте при нас!

* Паркетът дъб от колекцията – натурален и рустик се предлага на преференциални цени. Количествата му са ограничени. Не се колебайте да ни потърсите за повече информация!

Анатоли Миланов

0878 374 635

Георги Петков

0878 622 623

Винаги сте добре дошли в нашия Бутик за паркети

от понеделник до  петък 10.00 – 18.00

В събота 10.00 – 17.00

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка.

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 374 635 0878 622 623

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни.
Посетете ни.