fbpx

  Очакването на дете и различните моменти от неговото порастване след раждането са свързани с желанието на родителите да му осигурят възможно най-добрата среда за живот. През етапите от детството се налага често пъти да я променят. Част от елементите в интериора остават за дълго време, докато други подлежат на по-честа подмяна. С любознателността и сръчността си малките членове на семейството ще подложат на изпитание всяка част от интериора в дома, а понякога и нервната система на своите родители.

  Детската стая е мястото, за което родителите се опитват да мислят едновременно и като деца, и като възрастни. Като възрастни търсят сигурност, функционалност, удобство, естетичност. “Влизат“ в обувките на децата си, като се опитват да включат в интериора любимите им герои и цветове. Изграждането на пространството, в което малчуганите ще растат, ще играят, ще учат, ще спят и ще се зареждат с енергия за покоряване на света, понякога се превръща в изпитание за родителите. Те трябва успешно да балансират между желания и възможности, между практичност и естетика, докато открият най-доброто за царството на тяхното дете.

  Една от дилемите им вероятно ще е свързана с избора на подова настилка за детската стая. Тъй като децата през голяма част от развитието си ще са в пряк контакт с нея и ще прекарват много часове в игри на пода, при избора й родителите не трябва да правят компромиси. Според нас от Паркетсенс подовата настилка в детската стая трябва да отговаря на редица изисквания: да е здравословна, безопасна, топла, издръжлива, лесна за почистване и поддържане, да подлежи на освежаване и промяна.

  Естественият паркет отговаря на всички тези характеристики. Той е хипоалергенен и екологичен, а дървесината е най-добрият природен топло и шумо изолатор, който издържа на сериозни натоварвания. 

 Съвременните способи за производство позволяват да „оцветите“ паркета в желания от Вас цвят, който лесно ще съчетаете с останалите елементи от интериора. С повече фантазия бихте могли дори да „нарисувате“ нещо върху него. В публикацията ни за художествения паркет може да научите какво имаме предвид. Ако след време, когато децата пораснат, решите да смените предназначението на стаята, бихте могли да реновирате паркета. По този начин освен да го освежите, с помощта на професионално подбрани продукти може да промените неговия облик, така че да отговаря на новите Ви идеи за помещението.

 Не по-малко важно е обаче да помислите и върху каква основа ще поставите избрания от Вас паркет или друга подова настилка. Когато става дума за детска стая, може да потърсите повече информация за предимствата на сухите подове. Благодарение на техните шумоизолационни свойства бихте могли да осигурите повече тишина на съседите или на близките си. 

 С топлоизолационните свойства на този вид системи ще сте спокойни, когато децата Ви прекарват много време на пода през студените зимни дни.

 Партньорите ни Unifloor предлагат решения, подходящи и за подово отопление. Тъй като монтажът на сухите подове протича по-бързо и няма нужда от изчакване след него, бихте могли да се вместите в налагащите се понякога кратки срокове, в които трябва да подготвите бъдещата детска стая.

 Опитният екип на Паркетсенс ПРО би могъл да  Ви помогне да се справите с лекота с подготовката на основата и с монтажа на паркета.

 А в Паркетсенс може да откриете най-голямото разнообразие от висококачествен естествен паркет у нас.

Aко Ви предстои един от най-вълнуващите мигове в живота или пък търсите ново решение за стаята на малките членове на семейството си, ни потърсете. Безкомпромисни сме по отношение на отличните характеристики на предлаганите от нас продукти и услуги, и вярваме, че при правилна експлоатация върху паркета от нас уверено ще стъпват и децата на Вашите деца!

Анатоли Миланов

0878 374 635

Георги Петков

0878 622 623

от понеделник до  петък 10.00 – 18.00

В събота 10.00 – 17.00

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка.

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 374 635 0878 622 623

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни.
Посетете ни.