fbpx

Под мотото „In time of great changes, be bold“ през този месец италианската фабрика Salis  представи своята най-нова колекция – Audace. Партньорите ни я определят като провокация, резултат от симбиозата между естествените материали, италианското майсторство, традициите и иновациите в паркетното производство и съвремието и класиката в дизайна.

На нас като ценители на съвършената несъвършена визия на природата Audace ни е особено близка. Подчертаните в черно чепове, очички, възли и цепнатини правят излъчването й живо и запомнящо се.

Машинно награпеният горен слой също допринася за  визуалното и тактилното въздействие на колекцията. Рустикът е основният акцент в Audace. Той се очертава на фона на 11-те цвята, подбрани от Salis. Тоновете им покриват тъмната и светлата естествена гама и допълват елегантно неутралните цветове, използвани в по-голямата част от съвременните интериорни дизайни.

Audace е пресечна точка между творчеството на най-великия художник – природата, уменията на италианските майстори и новите технологии. 

 

Финишите в колекцията са много здрави и устойчиви благодарение на Legnoresina – патентована технология за защита и издръжливост на дървесните повърхности.

Покритието Legnoresina се нанася на четири слоя. Първите два се състоят от смола, пигмент, корунд (втория по твърдост минерал в света, предпазва паркета от надраскаване) и пожароустойчиво покритие, третият – от прозрачна смола и пожароустойчив слой. Последният горен слой съдържа прозрачна смола с антибактериално и пожароустойчиво покритие.

98% от състава на Legnoresina се състои от естествени материали, които се свързват здраво с дървото и подобряват техническите му характеристики. 

 

Паркетите от Audace се предлагат в една от най-предпочитаните от клиентите широчини – 190 мм. Дължините са смесени – от 700 до 2400 мм. Ламелите могат да са с дебелина 14 или 15 мм, а горният е от дъб с дебелина 4 мм. Подходящи са за полагане върху подово отопление в частни и обществени пространства. Мостри от Audace може да докоснете в шоурума ни на бул. Симеоновско шосе 77. 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни