Мениджърът продажби на “Foglie d’Oro” гостува в “Паркетсенс”

През май имахме удоволствието да посрещнем в шоурума ни Микеле Каузо – мениджър продажби в бутиковата италианска фабрика „Foglie d’Oro”. С г-н Каузо собствениците на „Паркетсенс“ се запознаха преди година по време на водещото световно изложение за архитектура, материали и системи – BAU в Мюнхен. На него те се влюбиха в произведенията на изкуството от дърво, които италианските майстори от бутиковата фабрика за паркет изработват.

След това Микеле Каузо дойде на посещение в България и избра бутика ни за свой официален представител. По това време все още бяхме в стария си шоурум. След последвалата визита на Анатоли Миланов и Георги Петков във „Foglie d’Oro” се избистри  концепцията им за новия шоурум на “Паркетсенс”. Главната роля в него възложиха на паркетите на „Foglie d’Oro” и на уникалната маса от орех на “Arte Brotto” (дъщерната фабрика за мебели уникати на „Foglie d’Oro”).

Така година след първото си идване в България Микелe Каузо влезе в новия ни шоурум и се очарова от резултата. Както и очакваха, той успя да изкуши собствениците на бутика ни за естествен паркет с всички нови предложения в каталога им, които скоро ще видите и при нас. Хрумнаха им и идеи как да представим стенните облицовки на „Foglie d’Oro” и най-новата им линия “Azalea”

Зарадва ни и новината, че в бъдеще всички цветове, които „Foglie d’Oro” предлага, ще бъдат налични и в бюджетната им линия “Contract”. Така клиентите ни ще могат да комбинират паркет от по-висок клас за някои от помещенията с паркет от среден клас, но в същия цвят – за други.