Защо е добре да планирате бюджет за качествен паркет?

Когато започвате търсене на естествен паркет, със сигурност се съобразявате с предварително определен бюджет. И това разбира се, е най-нормалното нещо. Ние нямаме намерение да ви убеждаваме да купите паркет извън този бюджет. Ще се опитаме само накратко да маркираме само защо според нас си струва да планирате предварително бюджет за качествен паркет:


Качественият естествен паркет ще издържи десетилетия, без да се налага да го подменяте. Както обичаме да казваме, той е паркет за цял живот. 


При правилна експлоатация няма да промени формата и размерите си. Така ще се чувствате сигурно, комфортно и уютно в своя дом.


Предоставя невероятни възможности за дизайнерски решения – почти няма ограничения в цвета, размерите, формата на паркетините, дървесината и т.н. 


Качественият паркет е изискан, красив и носи уют. Топлината, която излъчва, не може да се наподоби от другите подови настилки. 


Той повишава стойността на жилището. Ако след време решите да го продадете, стойността му ще се отрази на цената, която ще определите.


Произвежда се от отговорни към природата компании, които не купуват материал, добит незаконно. а само от устойчиво управлявани горски стопанства.


Естественият паркет не е непременно много скъп. Една от основните цели на производителите е все повече домакинства да могат да си го позволят.


На около 10-15 години може да го реновиране (да го изциклите и омаслите/лакирате) и след това той ще е като нов. 


Важно е да знаете, че под трислойния паркет без проблем може да се постави подово отопление.

В “Паркетсенс” може да откриете качествен естествен паркет в изключително широк ценови диапазон. Държим обаче да отбележим, че не правим компромиси по отношение на качеството и затова не предлагаме от най-евтиния естествен паркет, който може да откриете на пазара. Правим го, за да може да се насладите пълноценно и дългосрочно на удоволствието да притежавате естествен паркет в дома си и защото не искаме да сме поредните търговци, при които по-евтиното излиза по-скъпо. Насочили сме се към паркет от среден, висок и най-висок клас именно защото съчетанието „качествен естествен паркет“ е най-важното за нас. Сигурни сме, че то е важно и за вас.