fbpx

Хотелите са място, което трябва да се превърне в комфортен временен дом за своите гости. Тишината, спокойствието и сигурността на посетителите са сред приоритетите на собствениците, а подът е една от най-важните части, за които трябва да се погрижат. Пазарът предлага множество решения за подготовка на основата. Едно от най-функционалните през последните години са т.нар. сухи подове. Ние от Паркетсенс ги препоръчваме на всички съдържатели на хотели заради множеството им плюсове за такъв тип пространства.

При всички видове сухи подове шумоизолацията е много добра, но има и такива с подсилени шумоизолиращи свойства. Най-голямо разнообразие от варианти открихме при холандския производител с над тридесетгодишен опит на световния пазар – Unifloor. Сред най-популярните им системи с подчертана шумоизолация са: Soundkiller, SoundEX, SoundEater 22 mm. Не са за подценяване и топлоизолационните свойства на сухите подове, с които разходът на енергия през отоплителния сезон ще е по-нисък. Всички системи, предлагани от Unifloor, притежават такива характеристики, но специално създадени за отлична топлоизолация и за монтаж на подово отопление са: Thermofloor, Thermofelt, Jumpax Heat Isolator, Jumpax Heat Traditional.

Партньорите ни са предвидили сухи подове за настилки от различен характер, така че не трябва да се притеснявате дали има такива, подходящи за естествен паркет, ламинат, килими, мокети, линолеум и др. Дори при всеки вид покритие Unifloor предлагат по няколко варианта за избор според предназначението и натовареността на помещението, разбира се, и според бюджета на проекта. Ако сте предвидили монтаж на ламинат, може да се доверите на BlueFloor, RedFloor, Redupax plus, Paladin 4 mm, Redupax, Softfloor.   За естествен паркет най-подходящи са сухите подови системи Heat-foil, Paladin 4 mm, Softfloor, Jumpax Basic, Redupax, Jumpax Nature.

В бъдеще все повече ще стават потребителите, които ще правят своя избор и на база природосъобразността на продукта. Сухите подове на Unifloor са екологични – основната част от тях е изработена от дървесни остатъци. Важно е да отбележим, че те са устойчиви на влага и мухъл, а поставянето им ще даде добър живот на подовата настилка, дори и на изключително уязвимите на външни условия текстилни покрития.

Както вече споменахме в публикацията ни за предимствата на сухите подове, те се монтират бързо и лесно, а веднага след поставянето им може да започне полагането на избраната подова настилка. Знаем колко е важно за собствениците на хотели да не изпуснат „на косъм“ сезона, затова решихме да привлечем вниманието им към този вид подготовка на основата. Гаранцията за качество, сигурност, стабилност, устойчивост и здравина в комбинация с останалите предимства на сухите подове, ги правят отлично решение за основата в хотелите и в други обществени сгради, в които комфортът на посетителите е от първостепенно значение.

Заповядайте в Паркетсенс, за да откриете както идеалното решение за подготовката на основата, така и за самото подово покритие. Естественият паркет, който предлагаме, ще направи проекта Ви класен и неповторим! Паркетсенс ПРО пък безпроблемно и професионално ще подготви избраната основа и ще го монтира. И на финала, както обичаме да казваме:

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни