fbpx

Стенни облицовки

В Паркетсенс може да откриете и разнообразие от стенни облицовки. Защото обожаваме несравнимото излъчване на дървесината и сме единствените представители в България на бутиковата италианска фабрика Arte Brotto. Сигурни сме, че тя ще ви плени със своето интериорно изкуство. Добре дошли в света на нейните стенни облицовки!

URBAN_H

Urban H е изключително изискана и елегантна система за облицоване на стени. Може да бъде изработена така, че част от нея да включва различни по визия и начин на вграждане пространства за съхранение (гардероби, шкафове, лавици, витрини, библиотеки, преградни врати, бар шкафове и др.). Изработва се от благородна дървесина от орех или дъб, която може да се комбинира с множество други материали в частта за организиране на вещите (метал, стъкло, огледала, кожа и др.).

Местата за съхранение могат да бъдат видими и изцяло или частично вградени. Urban H се проектира изцяло според индивидуалните желания на клиентите и особеностите на съответния проект. Изработва се стандартно във височини до три метра, но е възможно да е и с по-големи размери.

Приложението на системата е изключително широко. Може да бъде поставена в коридора, в хола, в спалнята, в кухнята. Би могла да бъде проектирана, така че технологично да се вписва в модерните „умни“ домове.

V-CODE

V-Code е още едно от решенията на Arte Brotto за цялостна или частична декорация на стените. Изработва се от фрезовани модули с размери: 72 см височина, 36 см широчина и 4 см дебелина.

Системата включва четири различни шарки, които се разполагат една над друга. Уникалното излъчване на V-Code се дължи на благородната дървесина,  триизмерния ефект на модулите и  хармоничния преход помежду им.

Ако тази визия ви харесва, партньорите ни биха могли да изработят с нея различни детайли и елементи от интериора (вградени в ламперията или независими от нея). Бихте могли да я използвате както за акцент върху част от стената така и за цялостна облицовка. Параметрите на V-Code могат да бъдат изцяло съобразени с вашите предпочитания и с изискванията на конкретния проект. Между отделните модули могат да бъдат инкрустирани лайстни от благороден метал.

AZALEA 3D

Azalea 3D е атрактивно и елегантно решение за уникален акцент върху стените. Флоралната форма на облицовката, която комбинира благородна дървесина и мрамор, е вдъхновена от подовата настилка на Foglie d’Oro, носеща същото име.

Ако се вгледате в начина на изработка на Azalea, няма как да не се възхитите от ювелирното майсторство на италианската фабрика при изработката на детайлите. Въпрос на решение е колко и какви модули желаете да съчетаете.

Стандартно предлаганите от фабриката цветове на дървесината са два, а видовете мрамор са четири. Въпреки това и двата материала могат да бъдат изработени с персонализирани спрямо проекта характеристики.

В шоурума на Паркетсенс може да видите формата Azalea във вариант за стена и за подова настилка.

 

TRIBECA

Tribeca е любимата ни стенна облицовка на Arte Brotto. Тя е страхотен избор, ако търсите изразителен и запомнящ се интериорен детайл. Излъчването на колекцията е в единството на благородна дървесина и нестандартни геометрични форми. Допълнителен чар на Tribeca  придава пречупването на светлината през множеството фрезовани елементи, разположени в различни посоки.

В Tribeca майсторите и дизайнерите на италианската фабрика показват отново най-доброто, на което са способни. Резултатът отново е симбиоза от брилянтна идея, технологични и майсторски умения и благородни материали, в които се отразяват опитът и духът на италианската фабрика.

Неслучайно колекцията грабна вниманието и на нашите клиенти. В секцията ни Изпълнени проекти може да видите част от начините, по които родните дизайнери решиха да я включат в реализациите си. С удоволствие ще изпълним и вашия проект!

 

 

METRICA

Metrica е стенна облицовка от естествена дървесина с класическа визия. Модулите, които я изграждат, са с подчертан триизмерен ефект. Той се постига от комбинирането на ламели с различни размери и дебелини.

Изразената текстура на дървесината от орех или дъб прави излъчването на колекцията изключително приятно и създава несравнимо усещане за близост с природата. Metrica, подобно на всички останали стенни облицовки на Arte Brotto, може да се изработи с персонализирани според предпочитанието ви размери, цветове и функции.  Стандартно заложените варианти за избор на цвят са 12.

Освен за акцент в частни домове Metrica е изключително подходяща за различни обществени сгради, в които се търсят начини за обособяване на отделните пространства и се предпочитат естествените материали. 

 

CANOVA

Canova е стенна облицовка, изпълнена с фини художествени детайли, характерни за неокласицизма. Партньорите ни от Arte Brotto черпят вдъхновението си за колекцията от творчеството на популярния си сънародник Антонио Канова.

Погледът към стенната облицовка създава усещане за чистота, одухотвореност и хармония. Детайлите й са фини, нежни и брилянтно изработени. Canova би допълнила прекрасно интериорите, в които се търси ненатрапчивото присъствие на изкуството във всеки един елемент.

Изключително благородно е излъчването на колекцията в светлата цветова гама и по-голямата част от проектите на Arte Brotto са изпълнени с нея. Стандартно предлаганите възможности за избор на цвят са 13, но и тук е възможно персонализиране на размерите, цветовете и фукнциите на ламперията.  

 

BASTIA

Bastia е стенна облицовка, синоним на класическа визия и аристократична елегантност. Нейното излъчване рамкира и допълва интериорите, за които времевите граници нямат значение. Класиката е вечна.

Партньорите ни от Arte Brotto изработват изисканото си решение за стените в богата гама от тонове, която може да се съчетае с разнообразни интериорни решения. Те биха могли да вградят в нея множество пространства за организиране и съхранение на вещите. Биха могли, разбира се да подготвят проект и за цялостната визия на интериора с продукти на фабриката.

Ако търсите непреходното излъчване на класиката в дома си, Arte Brotto и Паркетсенс са точното място.

DIMORA

Визията на Dimora би се вписала чудесно в интериорните композиции с класическо излъчване. Стенната облицовка ще се разгърне най-добре в по-просторни пространства. Неслучайно в превод от италиански името на колекцията означава „имение“.

Подобно на останалите решения на Arte Brotto, и в Dimora биха могли да бъдат вградени различни рафтове, шкафове, библиотека и др. Ако някой от предлаганите 13 цвята не съответства на вашия проект, италианската фабрика би могла да го изпълни по зададени от вас параметри.

TEATRO

Teatro, както личи още от името на колекцията, е най-артистичната стенна облицовка на Arte Brotto. В елегантните й линии са инкрустирани множество изящно изработени детайли. Със своята пищност и орнаментика те ще внесат усещане за лукс и разкош в интериора.

Teatro е изключително подходящо решение за сгради с историческо значение, които се нуждаят от обновяване на интериора, но собствениците им биха желали да запазят аристократичния им дух.

Потърсете вдъхновение за своя проект и в останалите категории от сайта ни:

Последвайте профилите ни в социалните мрежи, за да ни видите в действие!

Как да се свържете с нас

Анатоли Миланов

0878 374 635

Георги Петков

0878 622 623

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 374 635; 0878 622 623

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни