fbpx

През тази седмица имахме удоволствието да станем домакини на седмичната среща на BNI Диамант. Ние сме едни от най-новите членове на Дружеството и имахме възможност да направим свое разширено представяне пред повече от 30 лидери в различни професионални сфери.

BNI е утвърдена международна организация за бизнес чрез препоръки, създадена в САЩ преди близо четири десетилетия. У нас организацията се развива от няколко години и в момента броят на дружествата е 13. BNI Диамант е едно от тях и обединява лидери от 27 различни бизнес области. Ние се запознахме с тях благодарение на поканата на интериорния дизайнер Яна Мечкарова от Kala Design Studio. След като присъствахме на две техни срещи, взехме решение да се присъединим към тяхната позитивна и винаги готова да сподели своя опит общност.

Екипът на BNI Диамант се събира всяка седмица и в ранната утрин на 28-ми юли срещата му се състоя в шоурума на Паркетсенс на бул. Симеоновско шосе 77. Наши гости освен колегите ни от дружеството, в което членуваме, бяха лидери от други BNI структури, посетители с интерес към маркетинга чрез препоръки и целият екип на Паркетсенс.

По време на събитието имахме възможността да разкажем на гостите повече за нашата дейност. Акцент в разширеното представяне на бутика ни за паркет бяха не продуктите, а ценностите и лицата, които стоят зад него. Собствениците на Паркетсенс – Анатоли Миланов и Георги Петков впечатлиха присъстващите със своя емоционален разказ за най-трудните моменти през 12-годишната история на фирмата. Интериорният дизайнер Яна Мечкарова и адвокат Магдалена Латева споделиха своите впечатления от работата с нас.

Благодарим на лидерския екип на BNI Диамант в лицето на Мирослав Ангелов (МКАФинанс) и Рада Овчарова (Райдо тур), които ни помогнаха да проведем срещата в шоурума на Паркетсенс!

Ако ви е интересно как работи маркетингът чрез препоръки в България и искате да се запознаете с позитивни и отговорни бизнес лидери, посетете някоя от седмичните срещи на избрано от вас Дружество!     

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни