fbpx

Собствениците на естествен декинг знаят, че за да запазят качествата му, трябва да го реновират два пъти годишно. За тези, които имат време и желание да го направят сами, сме подготвили публикацията как стъпка по стъпка да почистим и омаслим декинга. Може обаче да се доверите и на екип, който да извърши почистването и омасляването вместо вас. Ние винаги препоръчваме услугите на колегите ни от Паркетсенс Про. Ето и какви ще са полвите, ако изберете някой друг да реновира декинга вместо вас. 

 

Предимства на професионалното почистване и омасляване на декинг

1) Спестявате време и усилия

Ако площта на декинга е по-голяма, ще ви отнеме доста време сами да го почистите и омаслите. Разбира се, ако това ви доставя удоволствие и отделените часове не ви притесняват, направете го. Опитът ни показва, че често собствениците на декинг отлагат грижата за него, пропускат сезона, в който трябва да го реновират и състоянието му се влошава.

Естественият декинг е сериозна инвестиция и се нуждае от грижи, за да ви се отплати със своята красота, практичност и дълъг живот. Наемането на професионално подготвен екип, който да извърши реновирането, освен че ще ви спести време и усилия, ще ви донесе  спокойствие, че сте направили най-доброто за външната си настилка. 

2) Използва се професионална техника

Колегите ни от Паркетсенс Про, които се грижат за декинга на нашите клиенти, разполагат с най-доброто професионално оборудване за реновиране. Освен с водоструйка те почистват декинга и със специална машина за дървени настилки. Тя отстранява замърсяванията в порите на дървесината и позволява на маслото да проникне в дълбочина. Ако щетите върху повърхността на декинга са по-големи, Паркетсенс Про използва и машина за шлайфане. Извън регулярната поддръжка два пъти в годината те могат и само да почистят вашия декинг, ако площта му е подложена на повече замърсявания и натоварване. 

3) Извършва се от опитен екип

Екипът, който извършва професионалното почистване и реновиране на декинг, е преминал през специализирано обучение и притежава богат опит в работата с настилки от дървесина. Техническият ръководител на Паркетсенс Про провежда предварителен оглед на обекта, на който преценява какво е състоянието на декинга и какви процедури трябва да бъдат извършени. След това дейностите се остойностяват и ако клиентите одобрят офертата, се уговаря дата за начало на реновирането.

4) Използват се изпитани в практиката качествени продукти

Водещ принцип във фирмената политика на Паркетсенс Про е да се използват само качествени продукти на реномирани производители. Те познават отлично всички продукти за почистване и омасляване на декинг на пазара. Внасят специално за техните обекти сапуни и масла на най-добрите производители в света. Ако ще реновирате сами декинга си, бихте могли да се свържете с тях и да ги поръчате.

5) Възможност за отстраняване на други проблеми, свързани с декинга

Най-честите проблеми при поддръжката на декинга, настъпват от липсата на поддръжка или от некачествено подготвена основа и непрофесионалния монтаж. Ако ви е трудно сами да подмените някоя дъска, да достигнете до сифоните и да почистите, ако не можете да почистите добре въпреки усилията ви и т.н., Паркетсенс Про може да ви помогне. Може да разчитате на тях и ако решите да поставите декинг и на друго място. Те са експерти в подготовката на добра основа и в монтажа на дървени настилки в интериора и екстериора.

6) Отличен резултат

Резултатът е най-важният елемент, когато ползвате дадена услуга. Ефектът от професионалното почистване и омасляване на Паркетсенс Про трудно може да се сравни с останалите. Декингът изглежда като нов. След него клиентите, които преди са ползвали услугите на други фирми, споделят, че резултатите са несравними. Тъй като екипът на Паркетсенс Про е доста натоварен, е добре да заявите предварително желанието си да реновират декинга ви. По-долу може да прочетете каква са предимствата на това.

Защо да заявите предварително поддръжката на декинга си?

1) Ще сте сигурни, че ще влезете в натоварения график на колегите ни

Периодите, в които трябва да се извърши реновирането на декинга, съвпадат с най-натоварения период в строително-ремонтните дейности. Екипът на Паркетсенс Про е ангажиран целогодишно, но през пролетта и есента обемът на работа нараства още по-значително. Затова е добре да се свържете с него поне месец-два предварително. Така ще сте сигурни, че ще влезете в стегнатия им работен график. 

2) Някой друг мисли за декинга вместо вас

Залисани в забързаното си ежедневие, може да забравите, че е дошло време за подготовка на външната настилка за лятото или зимата. Изпуснете ли момента, със сигурност ще съжалявате и скоро ще си проличи по състоянието на декинга. Освен че ще загубите от естествената му красота, рискувате да се компрометират и неговата здравина и издръжливост. Затова в първия момент, в който се сетите за неговата поддръжка за следващия сезон, се свържете с колегите ни от Паркетсенс Про. Те ще отбележат в графика си предстоящото реновиране и така няма да се ядосвате, че сте забравили. 

2) Някой знае точно от какво се нуждае

Опитният екип на Паркетсенс Про най-добре може да прецени какво е състоянието на декинга и точно какви процедури да бъдат извършени, за да стане като нов. Понякога се налага шлайфане, друг път – не. Според степента на посивяването и замърсяването се използват различни препарати за почистване. 

3) Някой знае какво и как да го направи

Всички сме чували изрази от типа на: „Да не ти влезе майстор в къщата…“. Ние обаче ви гарантираме, че колегите ни от Паркетсенс Про ще ви убедят в обратното. Те знаят, могат и ще направят всичко както и когато трябва. 

4) Някой, който носи отговорност за действията си

На нас подобно твърдение ни звучи странно, защото го приемаме за съвсем естествено, но за съжаление не за всеки е така. Колегите ни от Паркетсенс Про и ние самите заставаме зад всичко, което правим с лицата и имената си. Никога не бихме направили за клиентите си нещо, което на нас самите не би ни харесало. 

Как да заявите дата за поддръжка на декинг от Паркетсенс Про?

 

Просто се свържете с тях. Те ще уговорят с вас удобното време за оглед на състоянието на декинга. След огледа ще ви подготвят оферта за услугата и ако я одобрите, ще уточните дата за извършването й.

След като видите резултата от работа им и сте доволни, могат да ви включат в базата си с данни и ще започнат регулярно да се грижат за вашия декинг.

 

Колко струва професионалното почистване и омасляване на декинг?

 

Точен отговор на този въпрос бихте могли да получите след оглед. Ако се свържете с Паркетсенс Про, ще получите ориентировъчна цена за кв.м, но окончателна ще имате, след като преценят какво е състоянието на декинга и какви процедури трябва да бъдат извършени.

 

Ако пък тепърва ви предстои избор на декинг, не се плашете от неговата поддръжка, а мислете само за това какво си представяте и как искате да изглежда. Разгледайте страницата Декинг в нашия сайт. Най-добре ще е да направите своя избор „на живо“ в шоурума ни на бул. Симеоновско шосе 77 в София.

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни