fbpx
Коя е идеалната подова настилка за дома Ви? Универсален отговор на този въпрос, разбира се, не съществува. В „Паркетсенс” сме убедени, че от векове няма по-добра настилка от естествения паркет, но заедно с това сме наясно, че изборът е повлиян от редица фактори и не винаги възможностите могат да удовлетворят желанията на клиента.

Паркетът е идеален в случаите, когато се нанасяте дългосрочно в ново жилище и желаете инвестицията, която правите в уюта, топлината и комфорта в него да е рентабилна. Ако е удачно подбрана и поддържана, дървената подова настилка ще запази качествата си и за следващите поколения. За новодомците е важно да съчетаят според вкусовете си всички елементи в интериора на дома, а съвременната паркетна индустрия предлага многообразие от решения за всички дизайнерски стилове. Не по-малко важна е и практичността на пода. Естественият паркет е настилката, която запазва най-дълго топлината в помещенията и е съвместим с подовото отопление.  Новите собственици на жилище с качествена дървена настилка биха могли да я обновят, като я изциклят и след това я обработят с лак или масло.  Повърхността на паркета се почиства бързо и лесно, а когато това става с подходящите препарати, дългият му живот е гарантиран. Професионална консултация и подходящи за целта продукти може да откриете във фейсбук страницата на “Паркетсенс ПРО”.

Паркетът е отлично решение и когато започнете основен ремонт на старото си жилище и не планирате да го повторите в близко бъдеще. Изборът на под от дърво залага на качеството на естествения материал, което се отплаща във времето. Имайте предвид, че производителите на паркет непрекъснато усъвършенстват работата си и увеличават многообразието си от предлагани продукти, така че да ги използвате във всяка една от стаите в дома си, дори и в мокрите помещения. Декингът би допълнил перфектно и елементите в дизайна на екстериора.

 

Разбира се, ако сте на квартира или нямате намерение да оставате дълго в сегашното си жилище, ще е по-добре да се насочите към друг вид подова настилка или да се опитате да убедите наемодателите си да поставите заедно дървена. Основната причина, поради която някои потребители игнорират паркета, е по-високата му цена в сравнение с тази на неговите имитации. В предишни публикации сме изброявали предимствата му и смятаме, че когато качеството и цената са обвързани, и се прави дългосрочна инвестиция, е желателно да се заложи на по-доброто. Все повече от производителите в световен мащаб се опитват да направят по-приемливи предложения за средностатистическия клиент, за да избягат от клишето, че естественият паркет е лукс, който те не могат да си позволят. Ето защо важното според нас е да не го игнорирате веднага заради по-високата му стойност, а да се информирате за разновидностите му и да направите реална оценка на инвестицията, която можете да си позволите. 

Важното е да мислите не само за днес, но и за утре. Знаете колко трудоемки и изнервящи са цялостните ремонти на дома. Задайте си въпроса дали не е по-добре да отделите по-голяма сума за подова настилка, но да знаете, че скоро няма да Ви се налага да започвате отново ремонт, да правите рекламации, да търсите пак майстори и т.н. Работата ни е такава, че всеки ден виждаме в очите на клиентите, чиито проекти сме реализирали, щастието и удовлетвореността от крайния резултат. Много от тях се обръщат към нас отново, когато решат да сложат паркет някъде другаде или изпращат в шоурума ни свои близки и познати. Убедени сме, че веднъж усетили в дома си качеството и уюта, които носи естественият паркет, ще забравите за всички останали подоваи настилки. 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни