fbpx

В началото на декември собствениците на Паркетсенс Анатоли Миланов и Георги Петков посетиха за втори път тази година италианските фабрики, с които работим. По време на едноседмичната си визита с дестинации Равена, Перуджа, Тревизо, Виченца и Рим те се срещнаха лице в лице с хората, стоящи зад продуктите, които предлагаме. Ежегодните посещения на производствените бази на партньорите ни са изключително важни за Паркетсенс. Не установяваме търговски взаимоотношения с дадена фабрика, без собствениците на бизнеса ни да са се убедили на място в начина на работа на производството.  

Анатоли Миланов и Георги Петков имаха удоволствието  да честитят лично престижната международна награда Archiproduct Design Awards на Fabio Brotto – един от собствениците на бутиковите фабрики за паркет и мебели Arte Brotto и Foglie d’Oro. Повече за отличието и за неговия носител – стенната облицовка Code 3D може да прочетете тук. По време на срещата те коментираха детайлите около цялостния интериорен проект с продукти на двете фабрики, по които работим. Нямаме търпение да видим „на живо“ първата кухня в България с мебели от Arte Brotto.

Най-топло отново ни посрещнаха партньорите ни от Salis в Перуджа. Изненадаха ни с родния флаг, който се вееше редом с италианския и с подаръци, специално подготвени за нас. Запознаха ни с новите си колекции и с предимствата на покритието им. Ние пък подбрахме още мостри, с които да увеличим разнообразието им от паркети в нашия шоурум.

Имахме удоволствието да разгледаме и новите кътове в изложбената зала на най-добрите производители на художествена мозайка в света – Sicis. Посрещна ни експорт мениджъра им Michele Guerzoni, който преди месец гостува в България. А ние за пореден път се впечатлихме от гениалните хрумвания на едни от най-добрите производители на луксозен интериор в света.

Анатоли Миланов и Георги Петков посетиха и производителите на декинг и стенни облицовки, с които работим. С тях също имаха за обсъждане интересни нови идеи, които се надяваме скоро да може да видите в секцията ни Изпълнени проекти

Освен да се запознаят с новите продукти и да обсъдят новите проекти, Анатоли Миланов и Георги Петков запознаха италианските ни партньори с концепцията си за нов, по-голям и по-удобен за достъп шоурум, за който тепърва ще говорим.  

 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни