fbpx
В самия край на миналата година отвори врати единственият хотел в света, изцяло по дизайн на Карл Лагерфелд. Той е част от луксозния казино курорт Grand Lisboa Palace Resort в южнокитайския град Макао. Модната легенда започва работа по проекта през 2016-та г. и до кончината си през 2019-та успява да завърши напълно интериорната си концепция.
sicis
За разлика от няколкото хотелски комплекса, в чиито дизайн участва частично, тук легендарният дизайнер подготвя интериора на всички 271 стаи и апартаменти, рецепциите, баровете, ресторантите, басейните…

В чуждите издания дизайнът на луксозния хотел е описан като: „амбициозен, авангарден подход към стила, който елегантно съчетава Изтока и Запада“.

Зашеметяващите акценти, родени от модния гений, са изпълнени от партньорите ни от Sicis. Мозайките им от злато, стъкло и мрамор пресъздават до съвършенство всеки един детайл, а качеството на изработката е на изключително ниво.

“Лагерфелдският” стил на хотела среща източното и западното изкуство и ги пречупва през съвременния поглед на своя създател. Sicis се оказват най-достойните производители, които могат да пресъздадат напълно идеите на гениалния творческия директор на Chanel.
sicis
sicis

Едни от най-пищните акценти на Sicis са полукуполите, изработени от златни тесери, с които се отделят някои от местата в бара и ресторанта. Част от баните в хотела блестят в златно. Мраморните настилки в общите части са изработени отново от световноизвестната фабрика.

 

 

sicis
sicis
Всяка една от тесерите в проекта заема своето място в общата композиция благодарение на ръчния труд на майсторите художници в Sicis. Вижте как изглежда процесът по изработката на някои от по-големите детайли в хотела на Лагерфелд!
sicis
sicis
sicis
sicis

Ако търсите вдъхновение за някое определено помещение от дома, разгледайте как изглеждат продуктите на италианската фабрика Sicis в някои от тях:

Мозайката на Sicis – вдъхновение и за кухнята

Идеи за интериора на спалнята от проекти на Sicis

Вдъхновяващи идеи от Sicis за хола

Sicis в интериора на хотелските комплекси

Художествената мозайка на Sicis при интериорните стълбища

Ако желаете да усетите “на живо” духа на Sicis, заповядайте в шоурума ни на бул. Симеоновско шосе 77!

Разгледайте и страницата Sicis в сайта ни, в която представяме накратко основните колекции на корифеите в луксозния интериорен дизайн.

 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни