fbpx
Всеки от Вас е чувал какви ли не истории за майстори, от които да му настръхнат косите. Някои дори тайно се кръстят, когато в къщата им влезе майстор. Толкова ли са страшни всъщност? Дали все пак няма начин срещата ни с тях да е малко по-приятна? Ако се вслушате в препоръките ни, в дома ви ще влязат майстори от ново поколение. Те ще обуят калцуни и ще изчистят всичко след себе си, ще изпипат и най-дребния детайл, който ви е хрумнал, ще приложат на практика най-модерните технологии в монтажа на паркет и още, и още… Но все пак, как да ни е по-лесно с майсторите на паркет?
Повечето от търговците на паркет могат да ви препоръчат подходящи специалисти, към които да се обърнете за монтажа, но няма да се обвържат с крайния резултат от труда им. Не приемайте това като схема между тях и фирмата за паркет, целяща да измъкне по-голяма част от бюджета ви. В повечето случаи става въпрос само за партньорство помежду им, което цели да улесни вас като клиент. Други като „Паркетсенс” работят по-тясно с майсторите, защото за монтажа на качествените паркети, които предлагаме (особено на художествените), се налага да следим всички детайли, за да получите най-доброто изпълнение на проекта си. Ние ви гарантираме, че паркетът ви ще е монтиран в срок и изпълнен перфектно.

Съветваме Ви, когато някоя от фирмите за паркет ви препоръча специалист по монтажа, да помолите за снимки от обектите, които е изпълнил. Тук говорим в единствено число, но предполагаме, се досещате, че при по-големите поръчки на място се труди по-малък или по-голям екип от работници, при които обикновено един е водещ.

Разбира се, може да изберете и закупите паркета си, а след това сам да потърсите подходящия човек, който да го постави. В този случай няма да има посредник помежду ви и ще се наложи да положите допълнителни усилия и да отделите повече време. Понякога ще имате чувството, че говорите на различни езици, може и да се разочаровате от избора, който сте направили. Ако попаднете в такава ситуация, се опитайте да „влезете” в обувките на майсторите. Ежедневната им работа ги среща с какви ли не клиенти и те също могат да разкажат безброй истории за преживелиците си. Имайте предвид, че работата им е страшно натоварена, пропускат много празници със семействата си, за да донесат топлина и уют в чужди домове, а прекарват малко време в своите.

Ако останете за няколко часа заедно с тях, ще видите всъщност какво имаме предвид, когато казваме, че работата им е трудна. В малко други професии се налага толкова много часове в изключително неудобна позиция да се натоварват всички мускули на тялото. При монтажа на паркет всичко от пренасянето на материалите до дома ви, през подготовката на пода и още множество подробности от целия процес, които ви спестяваме, до почистването му, след като вече е поставен, минава през техните ръце. Често пъти им се налага да поправят грешки на свои колеги от други сфери, работили на обекта преди тях.

Ако накратко обобщим съветите си при работата с майсторите на паркет, бихме ви казали следното:

N
Ако имате възможност, предпочетете варианта с посредник между вас и майсторите на паркет, който да обезпечи техническите подробности по поръчката ви и да поеме отговорност за качеството на свършената работа.
N
Не подценявайте последния етап от избора на подовата настилка за дома ви – избора на майстор, който да я изпълни, тъй като и най-прекрасният паркет в ръцете на посредствен и неподготвен майстор може да се опропасти.
N
Подхождайте с внимание и уважение към труда на заелите се да монтират паркета ви.
N
Имайте предвид, че най-добрите майстори са и най-натоварените, затова ако желаете да се възползвате от услугите им, може да се налага да почакате повече. Ето защо, когато планирате ремонта си, дайте достатъчно времеви толеранс за монтажа на паркета.

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни