fbpx
Jio World Cente в Мумбай е интересен огромен проект, който през следващите две години ще отваря вратите си поетапно. Той се разгръща върху площ от 46 803 кв.м в комплекса Bandra Kurla в центъра на Мумбай и е най-големият конгресен и търговски комплекс в Индия. Проектът съчетава умело съвременна космополитна визия с някои от основните символи на индийската култура.
Конгресният център разполага с три изложбени и две конгресни зали, с една бална зала и още 25 конферентни зали. Някои от тях вече са арена за провеждане на световни изложения, международни конференции, спортни събития, множество изложби, частни и обществени събития от различен характер. Изключително впечатляваща е луксозната театрална зала, която представя на своята сцена изкуството на местни и световноизвестни артисти.

Част от Jio World Cente са и търговски център с някои от най-популярните луксозни брандове в света, огромна зелена градина, спортни съоръжения на открито, заведения за хранене. Няма как да не отбележим, че в комплекса функционира и най-големият асансьор в света.

Центърът е сертифициран по LEED Platinum. 20% от площта му е озеленена с местни дървесни видове; 75% от закритите пространства са с достъп до естествена светлина; изградено е специално съоръжение за рециклиране на различните видове отпадъци, генерирани от служителите и гостите му.

Подобен луксозен комплекс не би изглеждал толкова впечатляващо без блясъка и разкоша на художествената мозайка на Sicis. Партньорите ни неслучайно са избрани за изпълнението на най-значимите акценти в Jio World Center. Ето кои са най-забележителните сред тях:

The Fontain Of Joy

Фонтанът е най-голямата атракция на площад Dhirubhai Ambani. Посветен е на град Мумбай и е разположен пред конгресния център. Има формата на свещеното цвете лотус – един от символите на Индия. За изработването на мозайката в основата на фонтана Sicis използват осем различни нюанса на синьото и четири вида златни тесери.

Нейната красота се допълва от въздействието на водната струя, която се разпръсква от 400 дюзи и достига до височина 35 метра. Фонтанът се осветява от над 700 LED лампи в различни цветове, а от над 200 места се разпръсква и фина мъгла. Вградени са и множество гнезда за фойерверки. Под звуците на музиката и под въздействието на светлината и огнения блясък The Fontain Of Joy придобива стотици различни образи – част от богата му програма, предвидена от неговите създатели.

The Cultura Centre

The Cultura Centre включва няколко театрални зали с различни размери, които дават възможност за изява на местни и международни артисти. Най-внушителната от тях е Ambani Theatre. Видимите части на VIP ложите са облицовани с хиляди златни и рубинени тесери от колекцията Colibri. Те отново са изработени специално за проекта.

The Art Centre

The Art House e една от най-големите изложбени зали в света с площ 1500 кв.м. Тя дава поле за изява на творци от всички сфери на изящното и изобразителното изкуство в Индия и по света. Постоянните акценти в нея са в ориенталски стил. Те са изработени от Sicis и са разположени върху пода и някои от стените на The Art House.

Огромната бална зала на Jio World Cente носи името Lotus Ballrom. Тя може да побере над 3200 гости и блести с лукса и разкоша на продуктите на Sicis. Забележителни са и огромните й врати с изработени по специална поръчка Armstrong Door Pulls.

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни