fbpx

През май имахме удоволствието да посрещнем в шоурума ни Микеле Каузо – мениджър продажби в бутиковата италианска фабрика „Foglie d’Oro”. С г-н Каузо собствениците на „Паркетсенс“ се запознаха преди година по време на водещото световно изложение за архитектура, материали и системи  – BAU в Мюнхен. На него те се влюбиха в произведенията на изкуството от дърво, които италианските майстори от бутиковата фабрика за паркет изработват.

След това Микеле Каузо дойде на посещение в България и избра бутика ни за свой официален представител. По това време все още бяхме в стария си шоурум. След последвалата визита на Анатоли Миланов и Георги Петков във „Foglie d’Oro” се избистри  концепцията им за новия шоурум на “Паркетсенс”. Главната роля в него възложиха на паркетите на „Foglie d’Oro” и на уникалната маса от орех на “Arte Brotto” (дъщерната фабрика за мебели уникати на „Foglie d’Oro”).

Така година след първото си идване в България Микелe Каузо влезе в новия ни шоурум и се очарова от резултата. Както и очакваха, той успя да изкуши собствениците на бутика ни за естествен паркет с всички нови предложения в каталога им, които скоро ще видите и при нас. Хрумнаха им и идеи как да представим стенните облицовки на „Foglie d’Oro” и най-новата им линия “Azalea”.  

Зарадва ни и новината, че в бъдеще всички цветове, които „Foglie d’Oro” предлага, ще бъдат налични и в бюджетната им линия “Contract”. Така клиентите ни ще могат да комбинират паркет от по-висок клас за някои от помещенията с паркет от среден клас, но в същия цвят – за други. 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни