fbpx

Луксозни италиански мебели от Arte Brotto

Ние от Паркетсенс сме единствените представители в България на бутиковата италианска фабрика за мебели уникати Arte Brotto.  Тя е част от семейството на  Foglie d’Oro – производителите на луксозен паркет от Апенините, с които отново само ние си сътрудничим у нас.

Principe

Колекцията Principe е нов поглед към традиционния италиански дизайн. Тя е синоним на благородство, история и традиции. Баланс между вечна елегантност и съвременен стил. Нейн вдъхновител и създател е световнопризнат архитект и дизайнер Марко Пива, носител на множество престижни международни награди за дизайн за проекти от Европа до Далечния Изток.

Life

Life е колекция, която придава не само естетичен и елегантен изглед на пространствата за съхранение, но ги прави изключително компактни и удобни за използване.

Състои се от различни модули от благородна дървесина, които могат да се комбинират и се изработват по избор и размери, зададени от клиента.

Колекцията все едно е създадена специално за дамите, за които любимите дрехи, обувки и аксесоари вече ще са винаги на видно и достъпно място. Тя е изключително подходяща и за бутикови магазини за дрехи и аксесоари, в които всеки един детайл е от значение. Life ще открои луксозните стоки и ще допринесе за комфортното изживяване на клиентите им.

Urban H

Колекцията е една от най-новите в каталога на Arte Brotto. Тя допълва цялостините им решения за интериора, като предлага изключително елегантни стенни облицовки от благородна дървесина (дъб или орех). Облицоването на стените с дървесина е една от най-актуалните тенденции в интериора през последните няколко години. Към стенните облицовки на Arte Brotto по желание на клиента могат да бъдат вградени различни модули за съхранение. 

Радваме се, че в шоурума ни може да се убедите в естетичността и практичността на една такава система, изработена по специална поръчка за нас. По наше желание беше вграден гардероб, но към нея могат да бъдат добавени и много други скрити или видими елементи. 

 

 

 Vero

Първата мебел на Arte Brotto, която поръчахме за шоурума ни, беше близо четириметрова маса от орех. В нея усетихме най-силно духа на италианската фабрика: страстта в ръчната изработка, пиететът към благородната дървесина и запазването на естествените й форми. Дизайн, вдъхновен и воден от природата. 

Отлично допълнение към стила на масите от колекцията са масивните полици, изработени също от цели дъски благородна дървесина. Vero се допълва от произведени в същия дух столове, табуретки, шкафове и скринове.

Елате в шоурума ни, за да докоснете нашата маса, ръчно изработена от две огромни масивни дъски, за да усетите и вие духа на Arte Brotto. Защото понякога думите и снимките не стигат, за да опишат онова, което може да бъде видяно и почувствано на живо. 

 

 

Leonardo

Семплата красота на естествените материали, използвани в колекцията, ще внесе в дома ви дома усещане за топлина и уют. Ще се чувствате близо до природата и между четирите стени, защото  в Leonardo тя пулсира с нейния дъх. Благородните материали, от които са произведени мебелите, се обработват ръчно с ювелирно внимание към всеки един от детайлите.

Дизайнерите на Arte Brotto тук са черпили вдъхновението си изцяло от неповторимите извивки, форми, цветове и текстури на най-великия художник на всички времена – природата.  

Радваме се, че в шоурума ни може да ви покажем някои мебели от тази емблематична за Arte Brotto колекция. Leonardo е с най-широката продуктова гама на фабриката: като се започне от масите, столовете, скриновете, шкафовете, бюфетите, леглата, огледалата, нощните шкафчета и гардеробите и се стигне до стенните облицовки Azalea и Tribeca. 

 

 

 

Segreti

Колекцията Segretti отразява визията на Arte Brotto за модерен мебелен дизайн 100% Made in Italy. Провокирана е изцяло от традициите на италианския стил, които интерпретира според модерните тенденции и собствените си представи за неговото бъдеще.

Запазена марка на колекцията са инкрустираните ръчно изработени керамични елементи, които елегантно допълват красотата на благородната дървесина. Фините керамични акценти  в Segretti превръщат дизайна й в истинско произведение на изкуството. 

Palazzi

Palazzi е вдъхновена от шедьоврите в италианското материално културно наследство.  Благодарение на усилията на екипи от художници, дизайнери и майстори върху мебелите уникати оживяват картини от елементи на най-забележителните архитектурни паметници в страната.

Най-разпознаваемите сред тях са Колизеумът, наклонената кула в Пиза и мостът Риалто във Венеция. 

Едва ли ще сгрешим, ако наречем Palazzi произведение на изкуството върху произведение на изкуството от дърво. С помощта на колекцията влюбените в духа на Италия всеки ден ще се пренасят сред най-емблематичните за страната забележителности. 

 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни