fbpx

Масивен паркет от Паркетсенс

Изборът на естествен паркет според нас е най-дългосрочната инвестиция, която може да направите за Вашия дом или работно пространство. Заповядайте в шоурума ни, за да разгледате “на живо” отличната ни селекция от масивен паркет на едни от най-реномираните световни производители. С удоволствие ще Ви ориентираме професионално в огромното ни разнообразие от видове, цветове, размери и заедно ще ги съпоставим с особеностите на Вашия проект. Ако на място харесате цвета на някой от трислойните ни паркети, бихме могли да го изпълним и в масивен вариант.  Бъдете сигурни, че в “Паркетсенс” ще откриете на едно място всичко необходимо, за да стъпите върху идеалния за Вас паркет в срока, който сте си поставили!

Масивен паркет от Coswick

Канадските ни партньори от Coswick предлагат огромно разнообразие масивен паркет от висок клас. Може да го откриете в колекциите Classic“, “Signature“, “Brushed and Oiled“, “Country“, “Heritage“, “Arts and Crafts. Те са изработени от качествена дървесина от дъб или ясен в 12 различни цветови гами. Финишът от лак или масло е специално създаден от “Coswick”, за да защити от наранявания и замърсявания повърхността и да подчертае естествената текстура на материала. Покритието CosNanoTech+ е с 25-годишна гаранция. Широчината на паркетините е: 107,95 мм, 127 мм и 190 мм. Важно е да знаете, че “Coswick” предлагат посочените колекции и във вариант на трислоен паркет.

Масивен паркет от Tavar

Реномираната фабрика Tavar изработва масивен паркет със сертификат “100% Made in Italy“, издаван от Института за защита на италианските производители. Той гарантира италианския произход и качеството на закупените продукти. Колекцията Parquet Tradizionali се предлага в три разновидности според размера на паркетините – LamparquetListoncino и Solista и както личи от името й, предлага класически паркет. Stepping Floors е за любителите на по-малките по размер паркетини. Колекцията се монтира лесно и бързо, тъй като ламелите са обединени в по-големи блокове.  Дебелината на паркетините е между 10 и 14 мм, а широчината им варира между 160-450 мм.

Масивен паркет от Foglie d’Oro

Колекцията „Il Massiccio“ е живописно олицетворение на благородството и красотата на стогодишната дървесина, от която е изваяна. Паркетините са ръчно изработени от дърво (американски орех или дъб), с дебелина 20 мм и дължина между 120-180 мм, В каталога на „Foglie d’Oro“ ще откриете огромно разнообразие от финиши с лак, масло или твърда вакса, с които да подчертаете уникалността им. „Il Massiccio“ се произвежда само от благородна дървесина, за да съхрани за поколенията нейното великолепие!

Масивен паркет от Salis

Колекциите „Divalore ShevronDivalore IntarsiDivalore Quadrotte“ „Timeless на Salis са перфектният завършек на богатото разнообразие от масивен паркет, който може да откриете при нас. Ще Ви запленят както ръчно изработените художествени и фигурални паркети с инкрустирани елементитака и класически предложения на най-новите ни партньори от Италия.  

Как да се свържете с нас

Анатоли Миланов

0878 374 635

Георги Петков

0878 622 623

от понеделник до  петък 10.00 – 18.00

В събота 10.00 – 17.00 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка.

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 374 635 0878 622 623

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни.
Посетете ни.

Pin It on Pinterest