fbpx

Безспорният фаворит на клиентите на Foglie d’Oro в световен мащаб е опушеният дъб Ca’Corner. Пъстротата на обработената по специфичен начин дървесина, вплетена във фигурата на шеврона, създава под с несравнимо излъчване. От четири години сме единственият представител на бутиковата фабрика в България и голяма част от клиентите ни също „се влюбват“ в него от пръв поглед. 

Не е случайно, че опушеният дъб е най-предпочитаният паркет на италианската фабрика в световен мащаб. Магнетичното му излъчване е резултат от технологична обработка на дървесината в дълбочина, при която характерният му цвят прониква в целия горен слой на паркета. Ако след време се наложи да го реновирате, заради дълбочинната обработка цветът му ще се запази.

Пъстротата на Ca’Corner го прави подходящ за вписване в интериори с различни цветови комбинации. Ако тя ви допадне, може да сте сигурни, че ще си “пасне” с останалите елементи от интериора.

 

шеврон опушен дъб

Визията на опушения дъб е изключително благодатна за изработването на фигурални паркети. Най-популярната и предпочитана фигура сред тях е тази на шеврона. Специфичното пречупване на светлината, характерно за шеврона, в съчетание с пъстротата на Ca’Corner винаги създава уникален резултат. Той изглежда по различен начин в зависимост от насочеността и интезивността на източниците на светлина и от гледната точка. Затова в някои от кадрите с изпълнени проекти опушеният дъб изглежда по-близо до светлата кафява гама, а в други – по-студената. 

Стандартните размери шеврон на Foglie d’Oro са под ъгъл 45⁰, с широчина 120 мм и дължина 600 мм. Могат да бъдат изработени във всички цветове и начини на обработка, предлагани от фабриката. Възможно е и визията на шеврона да бъде изцяло съобразена с изискванията на конкретния проект.

Италианската фабрика изработва и шеврон с впечатляващата дължина от 1700 мм. Колекцията Maxi Chevron се предлага в смесени широчини: 90, 140 и 240 мм. 

шеврон опушен дъб

Изпълнени проекти на Foglie d’Oro с шеврон опушен дъб Ca’Corner

шеврон опушен дъб
шеврон опушен дъб
шеврон опушен дъб
шеврон опушен дъб
шеврон опушен дъб
шеврон опушен дъб

Фигурален паркет опушен дъб в проекти на Foglie d’Oro

фигурален паркет
опушен дъб
опушен дъб
фигурален паркет
опушен дъб
опушен дъб
фигурален паркет
опушен дъб
опушен дъб
фигурален паркет
опушен дъб
опушен дъб

Кои са останалите най-предпочитани шеврони на Foglie d’Oro?

Ще отговорим на този въпрос отново в кадри. Своебразната класация, която направихме, е резултат от предпочитанията на нашите клиенти и от наблюденията ни над изпълнените проекти на италалианската фабрика. 

В Паркетсенс най-предпочитан е ръчно дяланият и обработен американски орех Ca’Marcello. Вижте тук как изглежда един от най-мащабните ни проекти

Изпълнявали сме проекти с шеврон и в цветовете Ca’Biasi, Ca’Foscolo и Ca’Morosini. Ca’Pisani и Ca’Dona са другите най-предпочитани шеврони на Foglie d’Oro в световен мащаб. Ето и как изглеждат изброените паркети в изпълнени проекти. Заповядайте в шоурума ни, за да видите как изглеждат “на живо”!

 

шеврон американски орех

Американски орех шеврон Ca’Marcello

дъб шеврон

Натурален дъб шеврон Ca’Dona

шеврон орех

Американски орех шеврон Ca’Biasi

шеврон орех

Американски орех Ca’Foscolo

шеврон с големи размери

Maxi Chevron Ca’Pisani

разнообразие от шеврон

При нас може да поръчате шеврон по зададени от вас цветове и размери

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни