fbpx
Когато прекрачите прага на шоурума ни, ще имате цялото време на света да разгледате това, което предлагаме. Щом се появи необходимост да поговорите с някого от нас обаче, бъдете подготвени на чаша ароматно кафе в уютна обстановка да отговорите на много въпроси. Причината да ви разпитваме толкова, не е излишното ни любопитство, а искреното ни желание да ви помогнем при избора, който ще направите. Вярваме, че ние не просто продаваме паркет, а с работата си даваме възможност на своите клиенти да получат онова, което най-много искат. Бъдете сигурни, че всичко, което ще попитаме, е, за да разберем най-добре идеите ви, за да ги реализираме максимално близо до това, което сте си представяли.

В следващите редове ще маркираме някои от основните моменти в разговора, който ще проведем, за да имате време да помислите повече над тях. Обикновено се опитваме първо да се ориентираме за нуждите на клиента – цвят, размери на паркета, специфични изисквания по отношение на начина на нареждане (право редене, диагонално, шеврон, рибена кост и т.н.).

Разбира се, може да разчитате на нас за всякаква друга информация, която да ви ориентира в избора. Бихме могли да ви дадем съвети относно подходящите паркети в помещенията с различно предназначение, за цветовете, които ще ги направят по-просторни, за дървения материал– вида и произхода му, за начина на добиването и обработката, за здравината, устойчивостта, дебелината; за поддържането на паркета и много други. Ако проявявате интерес, ще ви разкажем повече за производителите на паркет, с които работим и за техните възможности да изпълнят различни ваши проекти от дърво.

Друг важен момент от разговора ни ще е дали желаете съдействие за монтажа на паркета или не. От наша страна ще получите гаранция за качествен и професионално изпълнен проект, реализиран от едни от най-добрите специалисти в областта. Предвид високата им ангажираност, е възможно да не успеем още следващите почивни дни да ги изпратим в дома ви. Не поддържаме наличности на нито един паркет. Доставката обикновено отнема около месец.

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни