fbpx

Една от водещите тенденции в съвременния интериорен дизайн е свързана с използването на повече естествени материали. Металите не правят изключение, а напротив. Наблюдава се все по-засилен интерес към тях и според някои тепърва предстои да „изгреят“ на съвременната интериорна сцена. Те съпътстват от хилядолетия човешката цивилизация и до голяма степен определят нейното развитие. Днес не можем да си представим ежедневието си без предметите от бита, изработени от различни видове метал.

Завръщането на изкуството от метал в съвременния интериорен дизайн свързваме най-вече с италианската фабрика – De Castelli. Партньорите ни преоткриват естетическата функция на металите и разкриват пред архитектите и дизайнерите плеяда от нови творчески възможности.

De Castelli разбиват стереотипите за стандартната роля на металите в интериора. Показват, че от тях могат да бъдат изработени мебели от най-висок клас, които същевременно са и произведения на изкуството. Неслучайно в една от блог статиите ни си позволихме да наречем De Castelli “боговете” на метала в интериора.

Стенни облицовки от метал

Стенните облицовки на De Castelli са алтернатива на всичко, познато на пазара до момента. Могат да се използват както като интериорен акцент върху по-малка площ, така и за цялостно покриване на стени, тавани, колони и др. Предлагат се в богата гама от форми, размери, начини на обработка и финиши. Мостри от тях може да разгледате в шоурума на Паркетсенс

 

 

Мебели от метал

Колекциите на De Castelli се състоят от малко на брой, но изключително елегантни и изящни мебели. Дори и да не изберете пълната гама от интериорни решения на италианската фабрика, може да сте сигурни, че те ще се впишат отлично като акцент във всеки луксозен интериор.

Метални пана за стена

 

 

 

 

 

Готовите художествените композиции за стена на De Castelli са обединени в колекцията DeFrame. Предлагат се в няколко различни размера: 150/210 см, 190/210 см, 100/200 см, 122/170 см. Колекциите DeMosaic и DeSign представят отделни метални елементи с форми, вдъхновени от природата. Те могат да бъдат разположени върху съответната повърхност изцяло според предпочитанията ви. Мислете за тях като отправна точка, която може да променяте спрямо изискванията на вашия проект. 

Метални декорации 

 

Няма интериор, който да не се нуждае от декоративни елементи, които да го допълнят и неслучайно De Castelli са помислили и за тях. Те съчетават естетиката и практичността. Повечето от тях се предвидени за интериорна и екстериорна употреба.

Арт осветителни тела

Металните осветителни тела на De Castelli съчетават брилянтно своята практическа и естетическа функция. Всяко едно от тях е изработено по дизайн на утвърден дизайнер от Апенините. Могат да бъдат поръчани във вида от снимките, но биха могли да се персонализират спрямо изискванията на съответния проект.

Заповядайте в шоурума ни, за да ви помогнем да откриете най-доброто решение за вашия проект, като започнем от пода, преминем през мебелите и стенните облицовки и стигнем до интериорните акценти!

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни