fbpx

               На мнозина от вас въпросът в заглавието може да прозвучи риторично. Опитът ни е показал обаче, че някои клиенти подценяват значението на подовата настилка. Научаваме това и от разговорите ни с архитекти и дизайнери. Те неведнъж са споделяли с нас колко им е трудно да засилят вниманието на новодомците към пода.

              Цитираме думите на един от архитетите, с които работим: „Под, стени и таван – няма по-важни от тях, когато инвестирате в едно жилище“. В допълнение и нашия съвет – погрижете се не само за избора на подова настилка, но и за полагането й върху здрава основа. Мислете дългосрочно и изберете качествени материали и добри професионалисти, които да поемат грижите по изграждането на пода. Може да разчитате изцяло на нас, ако изберете естествения паркет за подова настилка във вашия дом. 

              Ето накратко защо според нас изборът на подова настилка е толкова важен:

Върху пода се разполагат основната част от интериорните елементи. Той задължително трябва да е стабилен, здрав, да издържа на натоварване и да се почиства лесно.

Настилката е първото нещо, което обикновено забелязваме в един дом. Тя създава толкова важното първо впечатление за него и неговите собственици.

Подовата настилка от естествени материали повишава качеството на живот в дома. Доказано е, че ходенето бос върху естествени материали повлиява положително човешкия организъм.

Естественият паркет е здрава, устойчива и екологична настилка, която се почиства и реновира лесно. С удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси, свързани с нея. 

Подът е сред елементите в дома, които се експлоатират постоянно и ежедневно. От качеството му зависят цялостният комфорт и удобството на жилището. 

Подът е инвестиция за цял живот. Ако е избран правилно, ще ви служи дълго и вярно, така че дори няма да се сещате за него. Съветът ни е да заложите на качеството. 

Смяната на подова настилка е най-натоварващата семейния бюджет и комфорт част от всички ремонти дейности в дома. Затова й отделете достатъчно внимание. 

Подът също може да се превърне в ефектен интериорен елемент. Не е задължително той да е спокоен и скучен. Ако посетите шоурума ни, ще се изумите колко огромно е разнообразието и колко красив, различен и топъл може да бъде вашият под. 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни