Защо да изберем естествен паркет от дъб

Питали ли сте се защо дъбът е най-предпочитаната дървесина, когато става дума за мебели и за подова настилка? Причините за това са много, а ние от Паркетсенс ще се опитаме да маркираме основните от тях.

Предимства на паркета дъб


Здравина

Когато поставяме настилка върху пода, обикновено е за цял живот. Затова факторът здравина тук е водещ. Якостта и стабилността на дъбовата дървесина я правят надежден избор за паркет. Съветваме ви да изберете трислоен паркет.


Дълготрайност

При нормална експлоатация дъбовият паркет може да е вечен. С времето цветът му ще потъмнее, но това ще го направи още по-жив и красив. Необходимо е само да го поддържате с подходящите за финиша му продукти.


Гъвкавост

Дъбът е естествен материал, който сравнително лесно подлежи на обработка. Той се предпочита от производителите на паркет заради свободата, която им дава по отношение на цвета, формата, размерите и финиша на ламелите.


Красива текстура

Дъбът се отличава със своята приятна и изразителна текстура, с която често се асоциира паркетът като настилка. Производителите предлагат различни типове селекции – от натурална до изключително висока.


Естествен топъл цвят

Натуралният дъб със своите топли и светли тонове се съчетава отлично с всяко едно интериорно решение. При нас ще откриете варианти както в натуралната му гама, така и множество интерпретации в целия цветови спектър.



Кадифена повърхност

Кадифената повърхност на дъба не може да бъде описана, а трябва да бъде усетена. Гладка, нежна и топла са най-тривиалните ни определения за приятното усещане, което ще изпитате, ако я докоснете.

Защо да изберете дъбов паркет от Паркетсенс?


Гарантирано качество

Качеството на паркетите ни от дъб е подкрепено с гаранции от производителите, с които работим. Ако екипът на колегите ни от Паркетсенс ПРО подготви основата, даваме гаранция и за монтажа.


Огромен избор

Дъбът е основният вид дървесина, който предлагаме. Това не трябва да ви изненадва предвид това, което маркирахме по-горе. Може да видите нареден дъбов паркет и на пода в шоурума ни.


Индивидуален подход

Екипът ни винаги поема с ентусиазъм проектите, съобразени с конкретните потребности на клиентите. А производителите, с които работим, имат възможност да изпълняват нестандартни задания.


Дървесина с доказан произход

Паркетите, които предлагаме, се изработват от дървесина от устойчиво управлявани горски стопанства. Някои от фабриките дори притежават собствени възобновяеми горски масиви.


Комплексно обслужване

Освен да изберете паркет от нас при желание от ваша страна екипът на Паркетсенс ПРО би могъл да подготви основата и да го монтира. Работим с изключително внимание към детайлите.



Множество успешни проекти

Проектите с паркет дъб са най-често изпълняваните при нас. Може да разгледате част от тях в обновената ни секция Изпълнени проекти. С удоволствие ще включим в нея и съвместния ни проект!