fbpx

Каквото и да напишем за дървесината от орех в интериора, едва ли ще е достатъчно. Няма как да не използваме думи като благородство, елегантност, стил, лукс, класа, непреходност…  Проектите с орех се открояват на фона на всички останали, а когато той е избран за основните елементи – под, стени и мебели, ефектът „уау“ е задължителен. Вижте го в поредния страхотен проект на Arte Brotto и Foglie d’Oro, реализиран за техни клиенти в Италия.

 

Масивните мебели от орех в проекта са вдъхновени от колекциите на Arte Brotto и са адаптирани спрямо конкретните изисквания на клиентите и дизайнерите. Така например 12-местната трапезарна маса е с визията на серията Vero, но се състои от четири, а не от две огромни орехови дъски.

Луксозните трапезарни столове също са изработени по поръчка от дървесина в същия цвят и са модел от колекция на бутиковата италианска фабрика за мебели. В шоурума ни може да видите как изглеждат „на живо“ голяма част от луксозните трапезарни столове на Arte Brotto, маса и други мебели от колекцията Vero.

Синергията между двете бутикови фабрики прави възможна пълната приемственост между цвета на пода и мебелите. Тъмните карамелени тонове на избрания финиш Ca’Vidor изписват ефирно благородните шарки на ореха, а сред тях проблясват по-светлите му нюанси.

Възможностите на стенната облицовка Urban H за вграждането на мебели и пространства с различна функционалност са имплементирани в кухнята и трапезарията. Резултатът е елегантна и практична кухня от масивна дървесина, органична част от „ореховия“ дизайн на проекта.

Всички необходими уреди и прибори за готвене намират подходящо място зад вратите на Urban H. След затварянето им те се скриват от погледа и пространството се превръща в стилна ламперия. Разположението на Urban H по цялата височина на стената създава просторно място за съхранение.

Подобно изпълнение позволява на помещението „да диша“, да се впише в общата концепция на дома и да изглежда стилно, прибрано и организирано. Радваме се, че в момента екипът на Паркетсенс работи по подобен проект за вградена в Urban H кухня, който се надяваме да можем да ви покажем скоро.

Главният герой в този проект – американският орех Ca’Vidor освен като настилка за хола, спалните, стълбището и гардеробната е избран и за облицоване на част от стените. Орех ще видите и непосредствено до ваната в спалнята и в мокрите помещения. Пиететът на собствениците към благородната дървесина продължава и във винарната, за която партньорите ни от Arte Brotto отново са изработили мебели по поръчка.

Бутиковите италиански фабрики Arte Brotto и Foglie d’Oro са сред малкото в света, които са затворили изцяло цикъла си на производство и използват дървесина от свои собствени източници. Те могат да се похвалят с големи складови наличности орех и с огромното разнообразие от финиши. Заповядайте да ги разгледате и ако ви харесат, можем заедно да проектираме настилката, облицовките и мебелите за вашето бъдещо „орехово“ царство!

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни