fbpx
Както и друг път сме отбелязвали, дървото е естествен материал с малка звукопроводимост и изключително добри акустични свойства. Като прибавим към това и усещането за топлина, уют, и комфорт, които създава, както и възможностите му за съчетаване с многообразни интериорни решения, няма да е изенада, че е сред най-предпочитаните материали за производството на акустични панели. Разбира се, те се изработват и от други материали, но когато трябва да се направи избор на качествен, дълготраен, естествен, естетичен и екологичен продукт, без съмнение трябва да се предпочетат панелите, изработените от дървесина. Хармонията между избраната подова настилка и облицовката на стените би могла да се реализира най-успешно, ако се поставят паркет и акустични панели от един и същ производител.  

Партньорите ни от „Coswick” , които са Ви познати най-вече с висококачествения паркет, който предлагат, могат да задоволят очакванията и на най-взискателните клиенти, търсещи предложения за добрата акустиката в обществени сгради или частни домове. Акустичните панели, които произвеждат, са подходящи за концертни зали, театри, музикални студия, конферентни и заседателни зали. Естествено, любителите на музиката и на киното в домашни условия също биха могли да се възползват от предимствата им. Канадската фирма предлага богато разнообразие от акустични панели, които могат да се съчетаят успешно с интериорния дизайн на съответното помещение, в което ще бъдат поставени и с изискванията спрямо бъдещата му експлоатация. 

Може да избирате между 80 различни разновидности, предлагани в няколко размера. Фурнирът на панелите е от  дърво – дъб, ясен, американси орех, бреза и клен; сърцевината е от висококачествен MDF, положен върху вискозно платно. Структурата на панелите е изработена така, че акустичните им свойства да са оптимални. Тъй като дървото е с различна звукопроводимост заради индивидуалната си плътност и текстура, то е използвано за фурнир. Произведеният от дървесни частици MDF абсорбира отлично и разпръсква равномерно звука в помещението и затова е един от най-предпочитаните материали за акустични панели.
Непременно трябва да отбележим, че акустичните панели на „Coswick” са произведени съобразно европейските стандарти за безопасност, което ги прави удачни за помещения, в които се налага по-сериозна противопожарна охрана. В „Паркетсенс” може да поръчате от тях, както и да получите професионална помощ за проектирането едновременно на подовата настилка и за избора на най-подходящите акустични панели. По този начин ще обезпечите два от най-важните елемента в интериорния дизайн и ще създадете отлични условия за звуковата среда, която очаквате. 

Как да се свържете с нас

Георги Петков

0878 622 623

Анатоли Миланов

0878 374 635

 

От понеделник до  петък

10.00 - 18.00

В събота

10.00 - 17.00
 

24 май - 10.00 - 16.00

 

 

 

Неделя и официални празници – след предварителна уговорка

 

 

 

 

Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 77

Телефони: 0878 622 623; 0878 374 635 

skype: parketsense

e-mail: office@parketsense.bg

Позвънете ни
Посетете ни